|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
... iΡhone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπρόσδεκτα) !!!
Όποιος έχει κάποια οποιαδήποτε πρόταση,
ας την παραθέσει εδώ ... Έτσι θα φτιάξουμε μια βάση συμβουλών κ θ' ανατρέχουμε εδώ, για κάθε απορία μας ...
|
||||
|
||||
iphone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπρόσδεκτα) !!!
Μου έστειλαν με E-Mail, τον τρόπο για να φτιάχνουμε ringtones, χωρίς την βοήθεια προγράμματος,
μέσα απ' το iphone ... Tο έκανα κ δουλεύει τέλεια ...
|
|||
|
|||
Εγω δεν ξέρω ούτε καν πως να βάλω τραγούδια στο iPhone...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... iphone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπρόσδεκτα) !!!
Πιο εύκολα γίνεται από το pc
Audacity & iRinger για τα windows....... Free Ringtone Maker για τα Mac |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... iΡhone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπρόσδεκτα) !!!
|
|
|||
|
|||
Πάντως αν θέλετε ringtones για το iPhone θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε μία συλλογή και να κατεβάζει ο καθένας όποια θέλει.
έχω ανεβάσει στο dropbox ένα ντοσιέ με όλους τους ήχους (ringtones) όμως για να τους τραβήξει κάποιος πρέπει να μου στείλει το mail του για να δηλώσω την πρόσβασή του. Επίσης έχω ανεβάσει τρία τέσσερα βιντεάκια που τρέχουν στο iphone έτσι για πλάκα .... Π.Χ. Αν θέλεις να σου καθαρίζει το κινητό μια ωραία κοπέλα μπορείς να κατεβάσεις αυτό (ένα ένα αρχείο μπορώ να βάζω link μεσω dropbox αλλά για ολόκληρο folder δεν με αφήνει παρά μόνο με το email αυτού που θέλει να κατεβάσει.... αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος δεκτός...) Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv Last edited by peterv; 13-04-2012 at 10:56. |
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρον ....
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μπορείτε να κατεβάσετε free.,
απο το App Store.,., και το iPhone Secrets.,., Tips and Tricks for iPhone |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεκέμβρη στη Ρωσία (Санкт-Петербу́рг) | gemara | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 51 | 23-05-2012 12:11 |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
Ηράκλειο Ο Καφές μας Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 14-12-2011 21:07 |
Πόσα παίρνουν ο προεδρος και ο δ.νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ; | xurxes | Αθλητισμός | 19 | 22-03-2010 19:47 |
Tips για εκδρoμες με mega on-off!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 10-04-2009 12:17 |