|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ !!!
Στο σπίτι μου εισάγαμε τον πολυπολιτισμό... Γυρνάμε σαν τους Μεξικάνους με
τις κουβέρτες στην πλάτη... _________________________________________________________________ Μπαμπά! Μπαμπά! Ο Κωστάκης στο σχολείο με κοροϊδεύει! Mε λέει γκέι! -Και γιατί δεν τον σπάς στο ξύλο ρε; -Δεν μπορώ. Είναι πολύ γλυκούλης.. _________________________________________________________ Bενιζέλος: Μοσχάρι σερβίρετε; Γκαρσόν: Όλο τον κόσμο σερβίρουμε κύριε... Καθίστε! ________________________________________________________ Οι κανίβαλοι όταν νηστεύουν τρώνε μόνο σόγια (θείους, ξαδέρφια, κλπ κλπ) _______________________________________________________ Επανέρχονται οι σ####ις αλληλογραφίας... Ο ένας γράφει τον άλλον... όλο και πιο συχνά...!! ________________________________________________________ Από τώρα στόλισα το αμάξι μου για τα Χριστούγεννα: άναψαν όλα τα λαμπάκια (της βενζίνης, του service της μπαταρίας κτλ) _____________________________________________________________ Αντρας : Γιατί βλέπεις εκπομπές μαγειρικής; Έτσι κ αλλιώς χάλια μαγειρεύεις. Γυναίκα : εσύ γιατί βλέπεις τσόντες ; _________________________________________________________________ - Πώς λέγεται η γυναίκα που ανά πάσα στιγμή γνωρίζει που βρίσκεται ο άνδρας της; - Χήρα!!! _________________________________________________________________ - Χτες έκαψα 2.400 θερμίδες σε δύο λεπτά. - Πώς το κατάφερες; - Ξέχασα την πίτσα στον φούρνο !!!! _________________________________________________________________ Ένα πρόβατο χτυπάει την πόρτα ενος άλλου προβάτου και το ρωτάει: - Να μπωωωωωω; - Μπεεεεεεεεεεε! _________________________________________________________________ Mια ξανθιά κάθεται πάνω σε μια βόμβα. Πλησιάζει μια δεύτερη ξανθιά και της λέει : - Μπορώ να καθήσω κι εγώ;;: - Οχι, είναι ατομική..!!! _________________________________________________________________ - Βρε γυναίκα, άμα βγω γυμνός στο μπαλκόνι, λες να πουν τίποτα οι γείτονες; - Ναι. Θα πουν ότι σε παντρεύτηκα για τα λεφτά σου ...! _________________________________________________________________ - Μπαμπά, γιατί παντρεύτηκες την μαμά; - Απορείς και συ παιδί μου ε; _________________________________________________________________ - Ποια η διαφορά ανάμεσα σε έναν αεροπειρατή και στον εφοριακό σας; - Με τον αεροπειρατή μπορείς να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις...! _________________________________________________________________ - Τι κάνει ψείρα στο κεφάλι φαλακρού; - Αποτοξίνωση...! _________________________________________________________________ - Ποια θεωρείται σήμερα καλή σύζυγος; - Αυτή που βοηθάει τον άνδρα της στο πλύσιμο των πιάτων. _________________________________________________________________ - Ποιο είναι το πιο δύσκολο μουσικό όργανο να μάθει κανείς; - Η φλογέρα γιατί ενώ παίζεις πρέπει να φυλάς και τα πρόβατα! _________________________________________________________________ - Πώς ξέρουμε ότι ο Αδάμ και η Εύα δεν ήταν Κινέζοι; - Γιατί αν ήταν Κινέζοι θα έτρωγαν το φίδι και όχι το μήλο! _________________________________________________________________ - Πως τρομάζεις έναν άντρα; - Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι...! _________________________________________________________________ Πάει ο επιθεωρητής σ' ένα σχολείο, μπαίνει στην αίθουσα και ρωτάει: - Ποιός σκότωσε την Λερναία Ύδρα; - Πες μου εσύ Ελενίτσα. - Πάντως εγώ ... κύριε, όχι. - Για πες μου εσύ, Γιαννάκη. - Σας το ορκίζομαι κύριε, ούτε εγώ την σκότωσα. Γεμάτος απορία για την άγνοια, ρίχνει μια άγρια ματιά στον δάσκαλο κι αυτός του λέει: - Δεν πιστεύω κύριε επιθεωρητά να υποψιάζεστε εμένα!!! _________________________________________________________________ Η κοπέλα μου λέει ότι θα με παρατήσει γιατί λέει σκέφτομαι το ποδόσφαιρο περισσότερο από εκείνη! Δεν το πιστεύω! Κι είμαστε μαζί σχεδόν 5 σεζόν τώρα... . . . . και το κορυφαιο : - Έλα δω μωρή γυναίκα!! Έχει ζεστό νερό, ή να αρχίσω τα καντήλια??? - Έχει άντρα μου έχει... - Πάλι καλά.. Γιατί εγώ πιάτα με κρύο νερό δεν ξαναπλένω!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το χεις φιλαρακι
|
|
|||
|
|||
-αγαπη μου νομιζω οτι εχω μικρο στηθος..
-εε...θα παρεις χαρτι υγείας κ θα το τριβεις αναμεσα στο στήθος κανα τρίμηνο θα γίνουν τεράστια. . -ναι, ε.λες να πιασει;; - βεβαιως...με τον κ@λο σου επιασε Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|