|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εξατμιση κ πλυσιμο!!
τελικα οταν πλένουμε την μηχανή μας με πιεστικό η" οχι...πρεπει να ταπώνουμε την εξάτμιση η" οχι????...μερικοί λενε οτι κ να μπει λιγο νερο μεσα δεν πειράζει το πετάει εξω μετα με την εκκίνηση αλλη μου λενε οτι μπορει να προκαλεση προβληματα...τελικα τι?????
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εξατμιση κ πλυσιμο!!
Καλό είναι να την "ταπώνουμε". Γιατί, τα νερά που μένουν στο τελικό της μηχανής μας κάνουν αρκετή ζημιά στα διαφράγματα που σκουριάζουν.Σε αυτό που κάνει περισότερο κακό είναι στον πετροβάμβακα (το υλικό που κάνει την εξάτμιση αθόρυβη) όπου τον σαπίζει με αποτέλεσμα να θέλουμε εξάτμιση σε λιγότερο χρόνο από ότι υπολογίζαμε μιας που η μαμήσιες εξατμίσεις δεν επισκευάζονται,τουλάχιστον εύκολα.
Στη τελική δεν παίρνει και δα την!!! ώρα να βάλεις τη τάπα που κάνει 10€? Last edited by soter3gm; 30-08-2009 at 17:01. |
|
|||
|
|||
Εγω τοσα χρονια δεν εχω ταπωσει καμμια εξατμιση παντως και δεν ειχα ποτε
προβλημα.Απλα οταν την πλενω με πιεστικο προσεχω να μην στοχευω την τρυπα!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
....oμοίως κι εγώ .....
|
|||
|
|||
Μην βάζετε στόχο την τρύπα τέλος.............
, |
|
|||
|
|||
Γιατρέ μου πάσχω από αμνησία..!!!!!!! πια τρύπα να μην σημαδεύω
|
|
|||
|
|||
εγώ περιμένω να παγώσει η μηχανή(και για τα δισκόφρενα) και μετά την ταπώνω με νάυλον σακούλα!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πονηρούλη !!
|
|
|||
|
|||
ti tapes re paidia kai prasina aloga?mia sakoulitsa einai i kaliteri tapa!kai mi ksexname, i mixani den einai apo zaxari!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξατμιση 1200 gs | anakonda | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 23-05-2009 01:48 |
Εξατμιση τελικό Adventure 1200 --- πωλείται | psyxanwmalos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-04-2009 20:22 |