|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW Motorrad Navigator III
BMW Motorrad Navigator III
Πωλείται σε άριστη κατάσταση με το DVD του, τη βάση μηχανής και το καλώδιο σύνδεσης με το CAN BUS. Φορτωμένο με Garmin City NAvigator NT 2009 και Anavasis 370 . Τιμή : 500€. Καλές διαδρομές!!! Νίκος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW Motorrad Navigator III
|
|
|||
|
|||
Νέα τιμή παιδιά ...450€, έλα να φύγει γιατί κάθεται στο κουτί του.
|
|
|||
|
|||
αν ενδιαφερεσαι για ανταλλαγή με το καινούριο navigator IV + διάφορα πάρε στο 6947444884. Το έχω χρησιμοποιήσει 1 φορά αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιησω εύκολα με ενδοεπικοινωνία με καλώδιο που διαθετω.
|
|
|||
|
|||
Μιχάλη σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, δεν ενδιαφέρομαι όμως γιατί η πράξη έχει δείξει πως δεν χρησιμοποιώ το navigator.
|
|
|||
|
|||
μηπως τα ανταλλασεις με τηλεφωνο htc diamond 1 σε πολυ καλη κατασταση
|
|
|||
|
|||
Οχι, andkoyki σε ευχαριστώ πάντως!!!
|
|
|||
|
|||
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ..
|
|
|||
|
|||
Παναγιώτη, ναι υπάρχει ακόμα!!!
|
|
|||
|
|||
Γεια σου ΝIVAL.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το navigator.Αν υπάρχει ακόμα πόσο το πουλάς. Θανάσης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW MOTORRAD NAVIGATOR | gkol | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 16 | 03-05-2010 14:53 |
BMW MOTORRAD NAVIGATOR | dim1150gsa | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 8 | 18-02-2010 22:49 |
BMW Motorrad Navigator III plus | drdm12345 | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 12 | 17-12-2009 07:24 |
BMW Motorrad ZUMO | Arkas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 05-03-2009 20:33 |
BMW Motorrad GPS Drawings | GS_maniac | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 23-01-2009 19:16 |