|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!
Εχθές με το που έγραψα στο θέμα για την Ημέρα Αγάπης του GS Forum No 2 το πόστ απλά εξαφανίστηκε από τα νέα μηνύματα(έπρεπε να είναι στην αρχή και δεν το έβλεπα καθόλου). Πίστεψα ότι κάτι θα έτυχε μέχρι σήμερα που ξανά έγινε το ίδιο με το ποστ καλησπέρα και καλό μήνα, όπου μόλις έγραψα απλά χάθηκε. Στην κεντρική σελίδα του φόρουμ τα βλέπω και τα δύο. Η ημέρα αγάπης σήμερα, μου είναι ορατή και το δευτερο ποστ εμφανίστηκε μετά απο 10 λεπτά
Λέτε να είναι ματιασμένος ο υπολογιστής μου? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!
Τελικά σε όποιο θέμα και να απαντήσω μετά χάνετε από τα νέα μηνύματα
|
|
|||
|
|||
Χμμμμμ...... να βοηθήσω.....??
|
|
|||
|
|||
σε ακούμε μέγα μάγε της φυλής, διότι και σε μένα το ίδιο συμβαίνει...
|
|
|||
|
|||
Kαι σε μενα το ιδιο...
|
|
|||
|
|||
Έλα πελατεία, κρεμόμαστε από τα χείλη σου
|
|
|||
|
|||
Το αντιγράφω, γιατί γράφω μόνο Γαλλλικά
|
|
|||
|
|||
Κανονικά θα έπρεπε να απαντήσω στα Γαλλικά...
Λοιπόν αυτό που καταλαβαίνω... είναι ότι απλώς έχει αλλάξει ο τρόπος εμφάνισης των Νέων Δημοσιεύσεων!!! Και εξηγούμαι.... όταν πλέον βάζεις ένα post είτε ανεβάζοντας νέο thread είτε σε υπάρχον thread, το thread αυτό καθεαυτό "εξαφανίζεται" από τις δικές σου νέες δημοσιεύσεις, μπορείς όμως να το βρεις μέσω των βασικών κατηγοριών στην αρχική σελίδα του GSForum. Ταυτόχρονα, εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται πάνω-πάνω στις Νέες Δημοσιεύσεις όλων των υπολοίπων, παρόλο που εσύ νομίζεις ότι χάθηκε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Νέες Δημοσιεύσεις να είναι πραγματικά οι Νέες Δημοσιεύσεις. Αν δηλαδή εσύ ποστάρεις κάτι και μετά από εσένα δεν ποστάρει κανείς, δεν μπορείς να το δεις στις νέες δημοσιεύσεις σου!!! Είμαι αντιληπτός...?? |
|
|||
|
|||
Μερες τωρα(Κυριακη?) κατι παιζει με τις νεες δημοσιευσεις.
Εχω χασει τον μπουσουλα............. Καντε κατι............. Σαν Βαραντερο σε στροφες,παει το φορουμ ............. |
|
|||
|
|||
Δες το προηγούμενο post.... απαντάμε και σε απορίες...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 16:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 20:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 15:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 01:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |