|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πώς βρίσκετε αυτό που σας ενδιαφέρει στο forum; | |||
Μπαίνω μόνον στην αρχική σελίδα και επιλέγω την κατηγορία που με ενδιαφέρει. | 15 | 26.32% | |
Επιλέγω τις "Νέες Δημοσιεύσεις" που ανοίγουν μόνον τα πραγματικά αδιάβαστα μηνύματα. | 28 | 49.12% | |
Επιλέγω τα "Σημερινά Μηνύματα" που μου ανοίγουν διαβασμένα & αδιάβαστα μηνύματα. | 13 | 22.81% | |
Έχω "κάνει συνδρομή" σε θέματα που με ενδιαφέρουν και ενημερώνομαι από το e-mail μου. | 1 | 1.75% | |
Ψήφισαν: 57. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πώς βρίσκετε αυτό που σας ενδιαφέρει στο forum;
Επειδή τελευταία
γίνεται αρκετή συζήτηση γύρω από τον τρόπο εμφανίσεως των "νέων μηνυμάτων", θα ήθελα να μάθουμε με ποιόν τρόπο επιλέγει η πλειοψηφία των χρηστών να ενημερώνεται από το forum. . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς βρίσκετε αυτό που σας ενδιαφέρει στο forum;
Εγώ πατάω το ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ στην πάνω μπάρα.Δεν με πειράζει αν μου εμφανίζει και αυτές που απάντησα όχι τόσο έντονες.Ετσι βλέπω αν απάντησε και κάποιος άλλος σε αυτές που απάντησα εγώ
|
|
|||
|
|||
Εγώ πατάω νέες δημοσιεύσεις και βλέπω τα νέα μηνύματα. Το νέο κουμπί με τα σημερινά .... ευπρόσδεκτο
|
|
|||
|
|||
Με το "Νέες δημοσιεύσεις". Μάλιστα αυτό είναι και η αρχική μου σελίδα στο φόρουμ, το έχω βάλει δηλαδή στη μπάρα του Firefox. Μετά, με μεσαίο κουμπί (ή CTRL + αριστερό), ανοίγω τα θέματα που με ενδιαφέρουν σε νέες καρτέλες. Όταν βλέπω ότι τα αδιάβαστα είναι πάρα πολλά και έχω διαβάσει αυτά που με ενδιαφέρουν, χτυπάω κι ένα "Σημείωσε όλα τα forums ως διαβασμένα".
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ομοίως .
|
|
|||
|
|||
'Νεες δημοσιευσεις' αλλα καλο και τα 'Σημερινα'
|
|
|||
|
|||
Νέες Δημοσιεύσεις, Αρχική Σελίδα και πάνω από 100 συνδρομές...
|
|
|||
|
|||
Mπράβο Δημήτρη για την έρευνα. Ετσι φαίνεται τι χρειαζόμαστε πραγματικά...
Εγώ προσωπικά, χρηισιμοποιώ πια τις "Νέες", και κάπου-κάπου βλέπω και τα "Σημερινά" μήπως μου ξέφυγε τίποτις....!!! :sm4: Last edited by ARGI; 07-12-2010 at 14:11. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Χρησημοποιουσα το ''νεες δημοσιευσεις'' αλλα μετα τις αλλαγες χρησημοποιω το ''σημερινα μηνυματα''.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς θ' ανεβάσω φωτογραφίες στο GS Forum ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 46 | 14-07-2013 00:49 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 8 | 19-11-2010 12:55 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 22 | 05-11-2010 19:16 |
Πώς να διορθώσω την ώρα στο GS Forum ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 3 | 01-11-2009 16:18 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:22 |