|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μωραίτικο Πασαλίκι ..
Ο Μεσσήνιος πολιτευτής της Β' Αθήνας και πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας κ. Δημήτρης Κούκης τοποθετήθηκε τελικά διοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης.
Καλή επιτυχία στον άνθρωπο τον οποίο δεν γνωρίζω, πλην όμως διερωτώμαι αυτό είναι το δημόσιο που οραματίζεται ο Μωραίτης Πασάς Σαμαράς !Τσιφλίκι του.!Δικό μου είναι όποιον θέλω βάζω και λογαριασμό δεν δίνω σε κανένα.!... Μετά λοιπόν μην μας φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι! Το πρόβλημα είναι ότι για όλες αυτές τις δημόσιες θέσεις ευθύνης, δεν ακολουθούνται διαδικασίες διαφάνειας και αξιολόγησης αλλά έχουν μοιραστεί αυθαίρετα και αντισυνταγματικά μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων με ποσόστωση (5-2-1). Εκτιμώ ότι ανεξάρτητα του τόπου καταγωγής κλπ,... το καθοριστικό προσόν στην επιλογή του,... είναι αυτό της τακτοποίησης...του Αποτυχημένου πολιτευτή της Β' Αθήνας. Για μια ακόμη φορά το Μωραίτικο Πασαλίκι καταστρέφει τη χώρα μας με τις επιλογές των Πασάδων της.. Ναπολέων Γεωργίου από Πρέβεζα..................... |
|
|||
|
|||
Ρε σύ Ναπολεων τι θέμα έχεις με τους μωραίτες;
Βλέπω μια εμπάθεια και δεν είναι πρώτη φορά. Όλα τ κακά σε αυτόν τον τόπο κάτω απο το αυλάκι γίνονται ; Άμα αρχίσουμε να λέμε ο ένας για τον άλλο να είσαι σίγουρος ότι έχουμε πολλα να πούμε όλοι. Ελεος |
|
|||
|
|||
Και επειδή ξέχασα.
Φαρδέλας Γιώργος απο Τρίπολη. |
|
|||
|
|||
Πρέπει να προσβληθω και γω δηλαδη;
Με μπερδεψες...... Μιχάλης Μωραΐτης (αλλα Θεσσαλονικιος γέννημα θρέμμα....) . . . . Στάλθηκε από τα κουλαδια μου.... |
|
|||
|
|||
Για να έχεις αυτο το επώνυμο μάλλον απο εδώ θα κρατάς οπότε μάλλον πρέπει
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μωραίτικο Πασαλίκι ..
Απόσπασμα:
Κανένα θέμα και πρόβλημα δεν έχω με τους πολίτες του Μοριά. Και συμπαθείς μου είναι και τους αγαπώ ιδιαίτερα. Το προβλημά μου είναι με τους προύχοντες που ταλανίζουν τον τόπο μας. Να μην ξεχνάς μιας και είσαι από την Τρίπολη ότι ο Πατήρ Σημίτης Παρέδωσε στη σφαγή με εκτελεστή τον Άρη Βελουχιώτη τον ντόπιο πληθυσμό. Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια. Με αυτά τα Λαμόγια τα έχω και ότι κάποιος mod μου επέβαλε να τους ζητήσω και συγνώμη. Σου λέει κάτι το όνομα Πέτρος Τατούλης. Ο Γενικός Αγάς του Μωριά με 70 σωματοφύλακες. Έλεος για αυτούς δεν υπάρχει, τουλάχιστον από εμένα........ |
|
|||
|
|||
Αστα Νάπο, άμα τα πιάσουμε έτσι κι οι μισοί ΔΥ Αιτωλοακαρνάνες είναι.....ισχυροί βουλευτές γαρ τότε.....
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς τους ξέρω, αυτούς και άλλους πολλούς. Ξέρω και περισσότερες λεπτομέρειες δυστυχώς.
Ξερω όμως και άλλους τόσους απο την υπόλοιπη Ελλάδα αλλα δεν χαρακτηριζω περιοχές βάσει αυτών. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συγγνωμη επρεπε να το κανεις. Δεν το εκανες, περασες πλεον για παντα στη σφαιρα του γραφικου και μπορεις για μενα τον Σερραιο αλλα και ολους τους Ελληνες να γραφεις οτι γραφικο θελεις. Και η εντος εισαγωγικων τιμωρια σου -και τιμωρια μας- θα ειναι να παιρνουμε για γραφικο οτι κι αν γραφεις.. Και γραφεις και πολυ καλα, και σοβαρα πραγματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δίκιο έχετε. Παραμένω όμως ανεξάρτητος και όχι διορισμένος. Είπαμε όχι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη................... |
|
|