|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW case
BMW top case με ασημί καπάκι, φορεμένο σε 1200GS σε πάρα πολύ κατάσταση + βάση + ενίσχυση βάσης πωλείται λόγω αναζήτησης μεγαλύτερης ...χωρητικότητας
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW case
και τιμή .....??
|
|
|||
|
|||
Τιμή και φωτό θα βοηθούσε...Καλοπούλητο.....
|
|
|||
|
|||
εχετε δίκιο για τη φωτό,
για τη τιμή μπορειτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να σας την αναφέρω, με case + βάση + ενίσχυση βάσης ....να είστε σίγουροι οτι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα... Φωτό Last edited by skippybi; 17-11-2009 at 20:13. |
|
|||
|
|||
Σε Adventure μπαινει?
|
|
|||
|
|||
η βάση έχει βίδες και λογικά μπαίνει οπουδήποτε, δεν έχω "εικόνα" της ουράς του Adventure αυτή τη στιγμή αλλά στη φωτό μου, φαίνεται λίγο η ασημί ουρά της δικής μου πάνω στην οποία βιδώνει η βάση του case... Μπορείς να τη δεις απο κοντά και να τη προσαρμόσουμε στις επιθυμίες σου...
|
|
|||
|
|||
η τιμή είναι απόρητη;;;;
|
|
|||
|
|||
σαφως και δεν είναι απόρρητη
αφού το θέλετε και δημόσια γραμμένο...350 ευρω (...και τα μαξιλαράκια πλάτης δώρο ) |
|
|||
|
|||
Καλοπουλητη!
|
|
|||
|
|||
Βασιλη ρωτησα για τη βαση πισω και μου ειπαν οτι δε μπαινει
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
top case 1200 gs | ntinopoulos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 22 | 28-11-2009 19:11 |
Top case nonfango | kostasvar | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 26-11-2009 23:30 |
top case 1200 gs | ntinopoulos | Αγώνες | 3 | 06-10-2009 15:07 |
Βαλιτσα Top case GIVI V46 | georgekostas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 28-05-2009 18:22 |