|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γενικές ερωτήσεις συμπεριφοράς GS1200Adv
Γεία σας !
Εδώ και 2 χρόνια είμαι κάτοχος GS1200Adv . Έχω κάνει 37.000 χιλιόμετρα . Χώρις κανένα πρόβλημα . Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη μηχανή και δεν σκέφτομαι με τίποτα να την αλλάξω . Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγμα ειδικα τους ποιο παλιούς και έμπειρους . Έχω την εντύπωση οτι η μηχανή είναι "ξεβίδωτη" . Σε στροφές μου "χορεύει" . Έχω προσέξει τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις και την πίεση στα ελαστικά ( anakee II ) . Το πρόβλημα επιμένει . Οι αναρτήσεις απο την αρχή μου φάνηκαν σχετικά ####### ακόμα και ρυθμισμένες στη μέγιστη σκληρότητα . Υπάρχει περίπτωση τώρα , 2 χρόνια μετα να χρειάζεται service στις αναρτήσεις ;;; Τι γνώμη έχετε για αντικατάσταση των ελατηρίων με after market τύπου WP ;; Γενικά κάποια άλλη συμβουλή ;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γενικές ερωτήσεις συμπεριφοράς GS1200Adv
την εντύπωση της ξεβίδωτης GS την είχα όταν τα λάστιχά μου, αν και είχαν τακούνια, ήταν ξερά λόγω πολυκαιρίας...
Στις στροφές λοιπόν έδινε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει στις γραμμές που την έβαζα και χόρευε λίγο παραπάνω απο το ανεκτό... |
|
|||
|
|||
Τα λαστιχα σου ποσα χιλιομετρα εχουν και ποσο καιρο τα φοραει πανω το εργαλειο????
επισης,,,, το...<<ξεβιδωμα>> της μηχανης το παρατηρησες μετα απο κατι συγκεκριμενο? Last edited by vasorfa; 19-12-2009 at 10:42. Λόγος: α |
|
|||
|
|||
2 χρονών;;;Έχεις esa ;;;;Aν έχεις βάλτο στη σπόρ οδήγηση και δοκίμαστο.Παίρνα και από ενα λαστιχάδικο οπως είπαν τα παιδιά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το ιδιο "προβλημα" ειχα με το GS μου (2006) και ειδικα φορτωμενο. το πισω μερος επλεε και απο μπροστα δεν ειχα και πολυ καλη πληροφορηση. τα μοντελα μετα το 2005 φορανε αναρτησεις SHOWA αντι των WP που φορουσαν τα πρωτα και ηταν πολυ καλυτερες. Εβαλα ενα ζευγαρι WP aftermarket (τις προτιμησα απο τις αλλες γιατι ημουν πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση και τη λειτουργια τους στο KTM που ειχα παλαιοτερα) και η μηχανη μεταμορφωθηκε. ακομα και δικαβαλος και φορτωμενη δεν εχω καθολου κουνημα απο πισω. αισθητα βελτιωμενη ειναι και η πληροφορηση απο εμπρος (εξακολουθει να μη σου δινει τη σιγουρια του συμβατικου, ομως βελτιωθηκε). |
|
|||
|
|||
μετα απο 37.000 χλμ που εχεις κανει οτι οι αναρτησεις σου χρειαζονται ενα σερβις. σκεψου οτι το λαδι τους δουλευει συνεχεια σε ολα αυτα τα χλμ και λογικο ειναι να εχει "σπασει". με αλλαγη του λαδιου και των τσιμουχων τους και με πιο ενισχυμενα ελατηρια θα δεις σημαντικη βελτιωση στη συμπεριφορα της μηχανης σου.
|
|
|||
|
|||
και το δικο μου του 07 ειναι με 67000 χλμ και ΔΕΝ εχω αλλαξει αμορτισερ.ρυθμισε το αμορτισερ,οπως ακριβως λεει το manual και αν δεν δεις βελτιωση,τοτε ξεκινα να ψαχνεις για αναρτηση,λαστιχα κ.λ.π................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τέλος αν μεχρι τωρα δεν ειχες παρομοια συμπτωματα, μεσα σε 1000-2000κμ δεν μπορει να χαλασαν οι αναρτησεις!!! Για μενα το προβλημα που περιγραφεις ειναι κατευθειαν απο τα ελαστικα!!! Το ΑΝΑΚΕΕ 2 εχει κακη φημη (όπως και το 1) με προβληματα σαν αυτο που περιγραφεις, αλλα δεν συμβαινει μονον σε αυτα την φιρμα!! Εχει συμβει και σε Πιρελι και σε μετζελερ!!! Λογω κακης χυτευσης του μεταλικου μερους των καποια απο τα ελαστικα κατα την διαρκεια παραγωγης αυτος ο μεταλικος σκελετος τους σπάει σε καποια σημεια με αποτέλεσμα να μην υπαρχει συνοχη στο λαστιχο και να παρουσιαζει φαινομενα πλευσης, ασταθειας να πας να μπεις σε στροφη και να νοιωθεις οτι βγαινεις εκτος αυτης κ.α.!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"Μέγιστη σκληρότητα" τι εννοείς; Την απόσβεση της ανάρτησης την ρύθμισες στην αντίστοιχη σκληρότητα; Αλλιώς την κάνεις χειρότερα. Η δικιά μου με 2 άτομα, τριπλέτα & tank bag πλήρη, ταξιδεύει και μπαίνει σε στροφές με 120, 140, 160 χωρίς να δημιουργεί την παραμικρή ανησυχία. Ρυθμίσεις οι ίδιες από τότε που την πήρα χωρίς να έχω πειράξει τίποτε. |
|
|||
|
|||
Εμένα μου "βρωμάει" λάστιχα.
Πόσα χλμ. τα έχεις; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέο μέλος με.......ερωτήσεις....... | Gohn_k | Καλώς ήλθατε | 18 | 30-11-2009 19:41 |
7 τρόποι σκέψης και συμπεριφοράς που σας κάνουν κακό | skippybi | Υγεία | 3 | 01-10-2009 12:04 |
Δύο ερωτήσεις ? | eolos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 82 | 01-09-2009 13:45 |
Περί οδήγησης και συμπεριφοράς οδηγού στην Ελλάδα. Από ομιλία του Ιαβέρη | danaos | Διάφορα | 15 | 10-05-2009 03:31 |