|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΣΤΙΑΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΗ
Πριν 2 χρόνια μπήκα στη πίστα των Σερρών με το Hayabusa και μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι αποφάσισα με ένα φίλο να πάρουνε από κοινού μια μοτοσυκλέτα αποκλειστικά για χρήση πίστας, μιας και δεν λέει με το Hayabusa να γυρνάς στη πίστα.
Έτσι πέρσυ πήραμε ένα Aprilia RS 250 μιας και ο φίλος είχε κάνει κάποιους αγώνες όταν ηταν νεότερος στο Πρωτάθλημα στη κατηγορία των 250. Τελικά πριν ένα μήνα το πουλήσαμε και είμασταν σε αναζήτηση νέας μοτοσυκλέτας για να κάνουμε το κέφι μας στη πίστα. Με λίγο ψάξιμο στο mobile.de βρήκαμε αυτό το Yamaha YZF 750 R που ήταν έτοιμο γι' αυτό που θέλαμε. Χτες το παρέλαβα και είναι σε Super κατάσταση και έχει αρκετή προίκα. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΣΤΙΑΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΗ
Μεγειές, μεγειές ...
Περιμένουμε φωτό απ' την πίστα .... .
|
|||
|
|||
...απιστευτο μοτορι !....καλογκαζωτο φιλε!!!!...φαινεται καρατουμπανο!
........ |
|
|||
|
|||
Καλές κόντρες στην πίστα....
|
|
|||
|
|||
ομορφο και αγριο............καλοριζικοβαλε κανενα τεχνικο χαρακτηριστικο
|
|
|||
|
|||
Ωραιος...καλοριζικο!
|
|
|||
|
|||
καλοριζικο και...καλη διασκεδαση!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Δεν το αγόρασα για κόντρες στη πίστα απλά για το κέφι μου και αν τύχη να κυνηγήσω κάποιον θα το κάνω ως ένα σημείο μόνο. Πρόκειται για ένα Yamaha YZF 750 R, του 1995 με 20.000 χιλ. στο δρόμο και μετά το 2005 μετατράπηκε σε καθαρό trackbike με πολυεστερικό κουστούμι, μονόσελο, ohlins αναρτήσεις και αμορτισέρ τιμονιού, κοντίτερο γρανάζωμα,εξάτμιση, σωληνάκια αεροπορικού τυπου και σλικ ελαστικά. Στη πίστα έχει κάνει 4000 χιλ. Ο Γερμανός ιδιοκτήτης το είχε στη πέννα και μαζί μου έδωσε και ένα 2ο ζευγάρι ζάντες μπρος-πίσω με αγωνιστικά λάστιχα βροχής και δυο κούτες που περιέχουν το μαμά κοστούμι της μηχανής. |
|
|||
|
|||
Καλες και γρηγορες βολτες φιλε μου!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν επιτρέπετε τιμή που το πήρες;;;;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΝΕΟ Κ 1200 | MARK | Νέα μοντέλα BMW | 10 | 23-11-2009 23:02 |
ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΦΟΡΟΥΜ | EOD-K9 | Ιδέες και σχόλια. | 30 | 16-09-2009 10:40 |
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 14:09 |
ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 02:46 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 19:13 |