|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πηρα την Μηχανη απο το πρωτο Service. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!!
καλημερα σε ολους.
Σε προυγουμενο Post , με ειχατε βοηθησει αρκετα , και με τις πληροφοριες που μαζεψα , πηγα την μηχανη για Service σε Τοπικο Αντιπροσωπο. Ο Ανθρωπος μου ειπε οτι , η μηχανη ειναι καλοσυντηρημενη , τα χιλιομετρα πραγματικα , και βαση αυτων των χιλιομετρων εκανε και το Service. Ειχε 36.000 κλμ και εκανε το επισημο Service των 40.000 Εχω χαρει πολυ παιδια , ο ανθρωπος μου ειπε οτι η μηχανη ειναι ΟΚ , και ολοι οι θορυβοι που ακουγα ηταν απλως.. στο μυαλο μου.. Τωρα μενει το Bike-MiniPC που στηνω στην μηχανη. Η τιμη.. 500 eyro , και εγιναν ολες οι αλλαγες που ειπωθηκαν απο εσας , συμφωνα με τις σωστες προτασεις σας. Ευχαριστω παιδια , και θα τα λεμε. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πηρα την Μηχανη απο το πρωτο Service. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πηρα την Μηχανη απο το πρωτο Service. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!
χαιρομαι φιλε,καλα χιλιομετρα να εχεις
|
|
|||
|
|||
Τι αλλαγές σου έκανε φίλε μας ??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
500; Έχετε αναλυτική λίστα;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...κι εμείς σ' ευχαριστούμε, που είσαι στην παρέα μας ....
|
|||
|
|||
Επειδή η ανυπαρξία θορύβων μπορεί να είναι στο δικό του μυαλό πηγαινέ την μηχανή και σε Αθήνα σε πιό αξιόπιστα συνεργεία για να στο επιβεβαιώσουν γιατι δεν έχω να πω και τα καλύτερα λόγια (και οχι μονο εγω) για τον συγκεκριμμένο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίγα τεχνικά άρθρα και απο εμένα για όλες τις BMW | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 27-01-2013 16:44 |
μεγαλο ρεζερβουαρ απο την Touratech για BMW F800GS and F650GS | Alext | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 15-01-2011 18:00 |
service για την BMW μας...? | paros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 16-04-2010 19:31 |
Service manual για την σειρά R | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-09-2009 03:02 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 19:59 |