|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..!
Κ επειδη το rid μου εκανε κατι τσακαλιες
κ για να το αντικαταστησω,σιγα μη τους δωσω περιπου ενα μηνιατικο(750ευρα..ρε,τι λετε ρε...μαλλινο ειναι..?) κ επειδη χερακια εχω....κ επειδη δεν ξερω πως να ποσταρω καλα(εδω θελω βοηθεια..), τα συνημμενα δειτε που υποβαλλω.Να σημειωθει οτι δεν την πλενω ΠΟΤΕ με πιεστικο κ οταν τελειωσα με την επισκευη του εριξα κ ενα χερι...σιλικονη γυρω γυρω,ετσι για να μαθει να φερεται....Να φανταστειται απο την οξειδωση ειχε `ανοιξει` το κυκλωμα κ αναγκαστηκα να του κανω κολληση,μολις κ μετα βιας φαινοταν το κοψιμο.Υλικα επισκευης:καθαριστικο σπρευ επαφων,πολυμετρο(τσεκαρισμα led,συνεχειας κυκλωματος),βατονετες για τα αυτια,κολλητηρι...κ μπολικη διαθεση...Α κ μια σημειωση:για να βγαλεις το rid δεν χρειαζεται να βγαλεις τον ανεμοθωρακα...Μια μικρη επεξηγηση τι βλεπετε:φωτο 1-η πλακετα απο την `πισω` μερια οπου στο κατω μερος φαινεται-καπως- η οξειδωση...(ειναι το κατω σημειο οπου απο την αλλη ειναι τα led που δινουν φως στην mfd-oυτε 16,`ναταν...) φωτο2-οτι η ενα σε κοντινο... φωτο3-η κολληση στην περιοχη του στροφομετρου εκει που ειχε ανοιξει το κυκλωμα...(ειναι στη πανω κ ακριβως στο κεντρο απο το ασπρο `πραγματακι`-οι ροοστατες του τροφομετρου ειναι εκει μεσα..) φωτο 4-οτι κ η 3 σε κοντινο... Οποιος αντιμετωπιζ(σ)ει παρομοιο προβλημα,εδω ειμαστε... Παντα φιλικα,stukas... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..!
Ωραίος.....Αχρείαστος να είσαι φίλε.......................
|
|
|||
|
|||
Ωραίος!!!
|
|
|||
|
|||
τι εκανες βρε παλαβε?
:sm4::sm4::sm4: |
|
|||
|
|||
ΩΡΑΙΟΣ
:sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Tι ειναι το Rid???
|
|
|||
|
|||
Ασε καταλαβα! Το καντραν!
Τελοσπαντων υπαρχει κατι σε αυτη τη μηχανη που δεν χαλαει? |
|
|||
|
|||
Εγώ αδερφέ ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι ακριβώς διόρθωσες αλλά άμα βλέπω μερακλή άνθρωπο του βγάζω το καπέλλο!
Ειδικά άμα βλέπω το βιβλίο που ακούμπησες το κύκλωμα για φωτογράφηση. Από τα ωραιότερα ταξιδιωτικά βιβλία (δίτομο) για τους άγνωστους ορεινούς προορισμούς στην πατρίδα μας! Μπράβο σου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ακριβως...και για να μην του βγαλει κατι περισσοτερο και παει για αλλαγη εκατσε ο ανθρωπος και το μερεμετησε μονος του.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ακυρώνονται στις ΗΠΑ οι πατέντες για τα γονίδια του καρκίνου του μαστού | pirate | Υγεία | 3 | 01-04-2010 02:51 |
Αϊτή: Θύμα του σεισμού επιβιώνει με τη βοήθεια του iPhone | syan | Επικαιρότητα | 4 | 26-01-2010 13:30 |
Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του | Alext | Κόσμος | 6 | 23-11-2009 19:53 |
Mου τη δίνει που .... κάποιοι ενοχλητικοί με τα κινητά .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 08-09-2009 02:08 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |