|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: sid's travels - photo album
ΙΡΑΝ
2008 Συνορα Τουρκιας-Ιραν Κουρδικο χωριο στο Ιραν Hamadan |
|
|||
|
|||
Συνορα Ιραν-Ιρακ
Ξημερωματα ηρθε η αστυνομια και με πηγε στο κοντινο τμημα.Μετα απο δυο ωρες μου ειπαν να παω στην επομενη μεγαλη πολη(με ενα αστυνομο μαζι μου,πανω στη μηχανη). Εκει περασα μερικες ωρες,αφου πρωτα εφεραν διερμηνεα και με ανακριναν για κατασκοπο. Ο λογος:γιατι εβαλα σκηνη στο δρομο,τοσο κοντα στα συνορα. Τελικα περιπου 2.00 με αφησαν,αφου με συμβουλεψαν να εχω αφθονο νερο.Καταλαβα το λογο οταν ξεκινησα.Θερμοκρασια 48 βαθμοι! Σταση σε μπακαλικο κατω απο κλιματιστικο.Θερμοκρασια 53 βαθμοι υπο σκια!!! Παρολο που καλυφθηκα πληρως δε γλυτωσα δυο εγκαυματα στα ποδια. Ο αερας πρεπει να ηταν γυρω στους 65-70 βαθμους-και φυσουσε πολυ.Ισως η μοναδικη φορα στη ζωη μου που ζηλεψα τα αμαξια, και ας μην ειχαν κλιματισμο.Τουλαχιστον δεν τους ερχοταν ο ΚΑΥΤΟΣ αερας. |
|
|||
|
|||
Σουσα
|
|
|||
|
|||
Ζιγκουρατ Chogha Zanbil
Σε καποιο φυλακιο.Σταση για να μαζεψω "κρυο"(στο Ιραν σχεδον τα παντα εχουν κλιματισμο). Shushtar |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι είπες τώρα !!! Τι είπες...
Μας κούφανες.... άκου 65-70 Βαθμούς!! Πριν χρόνια έζησα το 55 βαθμούς στην Σαουδική Αραβία, και τα είδα όλα, μα όλα!!! Οχι 65!! |
|
|||
|
|||
Φιλοξενουμενος σε καποιο σπιτι
Το Ιραν εχει μακραν τους πιο φιλοξενους ανθρωπους. |
|
|||
|
|||
Περσεπολη |
|
|||
|
|||
Ισπαχαν |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Yazd
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
sid΄s travels - photo album...ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ | sid1967 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 41 | 01-09-2013 23:11 |
sid΄s travels-photo album...MAΡOKO | sid1967 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 33 | 12-06-2012 23:39 |
sid΄s travels-photo album...ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ | sid1967 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 25 | 12-06-2012 23:32 |
sid΄s travels-photo album ...ΤΥΝΗΣΙΑ | sid1967 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 22 | 13-03-2012 22:25 |
sid΄s travels-photo album...ΜΟΓΓΟΛΙΑ | sid1967 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 13-03-2012 09:42 |