|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ V-STROM ME BMW ΣΤΟ 90 ΧΙΛ
Φίλοι BMWάδες καλησπέρα. Είμαι ο NAXOS (Νίκος με καταγωγή από Νάξο) και μένω στο Βόλο.Έχω ένα V-STROM 650 K9 και είχα τη χαρά να συναντηθώ τυχαία στο 90ο χμ Αθηνών -Λαμίας με μέλη του forum σας.
Χάρηκα πραγματικά για τη σύντομη συνομιλία μαζί τους, μου φάνηκαν εξαιρετικά παιδιά και δεσμευτήκανε να κρατήσουμε επαφή μέσω internet. Ευκαιρίας δοθείσης σας περιμένω όλους στο Βόλο για τσιπουράκι και καλή παρέα. Η δική μας συντροφιά είναι πολύ ωραία και φροντίζουμε συχνά να την ανανεώνουμε με εκδρομούλες και events. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση Ενότητα μελών φορουμ Θεσσαλίας Ν. Μαγνησίας Υ.Γ. Ιδιαίτερους χαιρετισμούς στους ARKAS και C.PRETENTERIS. Φιλικά, NAXOS. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ V-STROM ME BMW ΣΤΟ 90 ΧΙΛ
Απόσπασμα:
να είσαι καλά φίλε..σε είδα αλλά επειδή βιαζόμουν έφυγα αρκετά γρήγορα...οπότε άμα καθομουνα λίγο παραπάνω θα έγραφες ..Arkas & Xenos κ οχι Arkas & Cpretenteris!!!! |
|
|||
|
|||
Πάλι αυτός ο C.PRETENTERIS
|
|
|||
|
|||
Φίλε Xenos λυπάμαι αλλά μου έδωσε ένα εικοσάευρο για να αναφέρω το ονομά του!
Εν μέσω κρίσης, το έκανα για τα παιδιά μου ο δύσμοιρος!!! Να είστε όλοι καλά.Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι δε σας λείπει το χιούμορ! Θα ήταν παράλειψη να μην καλησπερίσω όλα τα παιδιά, αλλά δεν πρόλαβα να μάθω τα ονόματά τους... Καλό χειμώνα και πάντα όρθιοι!!! |
|
|||
|
|||
Γεια σου Νίκο! Καλώς ήλθες στην παρέα μας! Τα μέρη σας είναι πολύ όμορφα (Βόλος και κάτω προς Πήλιο, Αγ Ιωάννης, Μιλήνα, Αγ Κυριακή)! Θα χαρούμε πολύ να οργανώσουμε εκδρομούλα και να σμίξουμε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλώς ΄ήρθες φίλε Νίκο στην παρέα μας! καλούς δρόμους να έχεις |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες Νικο!
Ειμαι ο Αλεξανδρος κι εγω απο Βολο και τυγχαινει να ξερω πολλους απο το Vstrom club, μαλιστα δεν αποκλειεται να εχουμε γνωριστει κιολας! Τους εχω ακολουθησει σε καποιες εξορμησεις τους... Καλως ηρθες και καλες βολτες!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αγαπητέ Νίκο,
Χάρηκα πολυ που σε γνώρισα και τα είπαμε λίγο και σου υπόσχομαι ότι λίαν συντόμως θα σε επισκεφτούμε.... Να περνάς καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!! Θα τα λέμε σίγουρα!!! Και πάλι καλώς μας όρισες!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
V-Strom 650 ABS K9 Λευκό...Λευκότατο | Translatoras | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 10 | 10-09-2010 01:41 |
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΛΙΟΤΩΝ VOL 4 | b.kosmas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 24-04-2010 00:31 |
ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 18/04/10 | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 22-04-2010 23:37 |
V-STROM 1000 | PortoLeone | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 23-03-2009 00:19 |
Kremedia Strom!!!! | vtheo | Χιούμορ | 8 | 19-02-2009 22:58 |