|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βραδυνη παγωμενη μπυρα στον Βολο...
Τι λετε για μια ανασυνταξη της παρεας των βολιοτων και οχι μονο με μια (λεμε τωρα...) παγωμενη μπυρα την ΠΕΜΠΤΗ 24/06 μετα τις 21:30?
Προτεινω να κινηθουμε προς Αγρια - Κατω Γατζεα. Δεν εχω συγκεκριμενο μαγαζι στο μυαλο μου αλλα οποιος θελει μπορει να προτεινει καποιο! Για να μαζευομαστε!!! 1. alx_k 2. ???? 3. ??? 4. .... Παμεεεε δυνατα αυτη την φορα!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βραδυνη παγωμενη μπυρα στον Βολο...
Kαλή μπυρίτσα Αλέξανδρε!
|
|
|||
|
|||
Θέλω να έρθω, αλλά αφήνω να το δω τελευταία στιγμή, μιας και παίζει να μην είμαι Βόλο.
Οι λοιποί εκ Γατζέας, δε νομίζω να μη συμμετέχουν, μιας και τώρα καλοκαίρι, εκεί μένουν. Θα τους το πω και δια στόματος. Τα παιδιά από Αγχίαλο, δεν ξέρω, έχω καιρό να τους ακούσω ... ελπίζω να είναι καλά. |
|
|||
|
|||
Για να μαζευομαστε!!!
1. alx_k... 2. fuji...(?) 3. ???? 4. ??? 5. ... |
|
|||
|
|||
Δεν βλεπω συμμετοχη και ξενερωνω...
Που ειστε μωρεεεε παλικαριααα?????? Για να μαζευομαστε!!! 1. alx_k... 2. fuji...(?) 3. ???? 4. ??? 5. ... |
|
|||
|
|||
Αφού τους ξέρεις είναι ντροπαλοί
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ξέρω το συναίσθημα Αλέξανδρε ... ψυχραιμία Με τους Γατζιώτες μιλάω, ο Νίκος είναι μέσα. Θα δω και για τον Βασίλη. Τα παιδιά από Αγχίαλο; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικόλα, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! |
|
|||
|
|||
Άκυρος ο Βασίλης, άκυρος κι ο Νίκος. Δε μας έκατσε η βδομάδα. Πάμε για την άλλη ... πρώτα ο Θεός.
Last edited by Fuji; 23-06-2010 at 23:16. |
|
|||
|
|||
ναι , μέσα κ εγώ, 9μιση στη Γατζέα?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
extra καφές-μπυρα Ηράκλειο Κυριακή 23-05-10 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 20 | 24-05-2010 19:50 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 12:48 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 04:32 |