|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πως δουλεύει ο "μαμά" φορτιστής ;;;;
Πήρα τον "μαμά" φορτιστή της μπαταρίας.Αλλα΄κάπου είχα ακούσει οτι πρέπει να ανοιγοκλείνεις τον διακόπτη πριν τον συνδέσεις.Είναι αλήθεια ;;;;;Ή τον συνδέεις με σβηστή την μηχανη ;;;; Σε gs1200 '08.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως δουλεύει ο "μαμά" φορτιστής ;;;;
Ο διακόπτης ΟΝ οταν συνδέεις και μετά OFF..
|
|
|||
|
|||
-Ανοιξε τον διακοπτη και ασε την μηχανη να κανει τον "ελεγχο" της.
-Μετα το περας του ελεγχου, συνδεσε το ανταπτορακι του φορτιστη κατω απο την σελα και μετα συνδεσε τον φορτιστη με την μπριζα του πχ γκαραζ σου. -Κλεισε τον διακοπτη. Mετα φυσικα κανε οτι αλλο θελεις, κλειδωσε τιμονι, βαλε συναγερμο κτλ κτλ. |
|
|||
|
|||
Οταν τον αγορασες, δεν ειχε μεσα... οδηγιες χρησης ;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Νίκο, οι οδηγίες του φορτιστή, δεν αναφέρουν κάτι που πρέπει να κάνεις στην μηχανή...
|
|
|||
|
|||
Και εγώ με κλειστό διακόπτη εξ αρχής και φορτίζει κανονικά. Plug & Play
Τόσο εύκολο (και τόσο συχνά) που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί έβαλαν τεπόζιτο και όχι μια μπαταρία και ένα panel να είναι και οικολογικό |
|
|||
|
|||
Οι οδηγιες του κατασκευαστη που συνοδευουν την μπαταρια δεν περιγραφουν την διαδικασια με το κλειδι της μηχανης και πρακτικα διαπιστωσα οτι φοριζε κανονικα (εγκατεστημενο voltometro) μεχρι να ολοκληρωθει ο κυκλος φορτισης βαζοντας τον καρφωτα.
Ωστοσο την ιδια ακολουθια φορτισης ειχε και με την διαδικασια του κλειδιου της μηχανης , και επειδη BMW ειναι αυτη τελικα για να φιλαω τα ρουχα μου , υιοθετηση το ανοιξε- κλεισε με το κλειδι.... |
|
|||
|
|||
Εγώ που τον πήρα ολοκαίνουργιο από την αντιπροσωπεία, μου τον έδωσαν χωρίς καμία οδηγία...
|
|
|||
|
|||
Τον φορτιστη εννουσα ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξάτμιση "μαμά" από R 1200 GSA του '08 ... | Fuji | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-02-2010 21:57 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Πως γεννήθηκε το "παπάκι" | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 08-09-2009 17:43 |
Πλαϊνές βαλίτσες "μαμά" για F650GS | Fuji | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 14-08-2009 10:30 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |