|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
"Φακέλωμα" μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet
Φακέλωμα" των πολιτών μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet, με τις εταιρείες να κρατούν αρχείο για έναν ολόκληρο χρόνο προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που κατατέθηκε στη Bουλή και με το οποίο ενσωματώνεται στο εθνικό δίκαιο η σχετική κοινοτική οδηγία.
Αθήνα 9.84 Αρχίσανε τα όργανα ... ΠΑΝΤΑ με κοινοτική οδηγία |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Φακέλωμα" μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet
Jefe |
|
|||
|
|||
Χμ! να αρχίσουμε σεμινάρια LDSM (long distance smoke messages). Η ονοματοδοσία δική μου, μη μου κλέψει κανείς το copyright ρεμάλια!
Αλλά γιατί παραξενευόμαστε; Μήπως δεν ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε; Τώρα όποιος κάνει βρωμοδουλίτσες.... Δε πα να με βιντεοσκοπούν και την ώρα που κατουράω; και τι έγινε δηλαδή; θα δουν τον λούτσο και θα μου τον ματιάσουν; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι οταν τον λουτσο στον σκουπιζει η γειτονισσα; |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
το γελάς δηλαδή??...........
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
χαχα!!...ετσι!
...αλλα πιστεψε με δεν νομιζω να τους νοιαζει ακομα και αν στο σκουπιζει μαζι με τη μαμα της! ... ειμαι και γω της γνωμης οτι τετοια δεδομενα τρομαζουν αυτους που ειναι βουτηγμενοι μεχρι το λαιμο στη βρώμα!..για τους υπολοιπους δεν τρεχει καστανο! |
|
|||
|
|||
εδώ σε θέλω κάστορα! αλλά αυτό λέω, όταν δεν έχεις να κρύψεις κάτι....λίγο σε ενδιαφέρει! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Κατασκοπία" μέσω κινητού τηλεφώνου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 18-02-2009 00:19 |
"Ιώσεις" στον Internet Explorer | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 16-12-2008 09:27 |