|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παλιά το..κορόϊδευα..τελικά το πήρα!!..R1200GS
...Εντάξει μην βαράτε..πάντα ήξερα οτι είναι μηχανάρα αλλά μου φαινόταν λίγο too much για τα γούστα μου..
Ducati και ξερό ψωμί εδώ και λίγα χρόνια που οδηγώ μηχανή αλλά είπα να κάνω την αλλαγή..να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό..να μπορώ να πάω και κανενα δικάβαλο ταξιδάκι σαν άνθρωπος! Βρήκα λοιπον ενα 1200GS μοντ. 2006 με 29.000χλμ άριστα μεταχειρισμένο και με καλες συστάσεις από φίλο και συνάδελφο γιατρό και αυτό ήταν!! Πρώτες εντυπώσεις..χμμ..ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!..και αυτοί οι κύλινδροι που πετάνε δεξιά και αριστερά..θέλει προσοχη στην κινηση στην πόλη Και μετά..βγηκα Αττική οδό...ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ!! 160..180..200..Που είναι ο αέρας ρε παιδιά??Γιατι δεν μου ξεριζώνει τον σβέρκο??..Μήπως κλεβει το κοντερ και πάω μονο με 120 αντι για 200? Το έχω δυο μέρες τώρα και μου αρέσει πολύ..Δεν προκειται να το χαραμισω στην πολη..έχω τη Vespa μου για την καθημερινή λάντζα..έπρεπε να χαρίζουν κι ενα σκουτεράκι με κάθε 1200GS νομίζω!! Θα επανέλθω..καλώς σας βρήκα!! |
|
|||
|
|||
welcome HOME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παλιά το..κορόϊδευα..τελικά το πήρα!!..R1200GS
...και ακόμα έχεις γευτεί το 5% της ευχαρίστησης....
Καλούς δρόμους |
|
|||
|
|||
Καλώς μας ήρθες,καλα να περνάς μαζι μας και Καλογιάννη η μπουμπού σου.
|
|
|||
|
|||
μην ανησυχείς μετά από λίγο καιρό θα το ξανακοροϊδεύεις (αν πιστέψουμε και κάποιους καλοθελητές γύρω μας)
τέσπα σε λίγο θα ξεχάσεις τους κυλίνδρους και θα το προτιμάς από τη βέσπα και στην πόλη και μη ξεχάσεις να δεις και πως στρίβει (αφού είχες ducati) |
|
|||
|
|||
Γιατρός Ducatisti...
Μια χαρά σε βρίσκω... Καλώς ήρθες στην παρέα, η μόνη σχέση του GS με τα Ducati είναι οι δύο ρόδες.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλως ηρθες στο μπεμβεδοχωριο! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά χιλιόμετρα να ΄χεις με το νέο σου μαγικό χαλί!
Jefe |
|
|||
|
|||
wellcome
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παρελαβα το κοριτσι μου!! New r1200gs ('11) | squad | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 43 | 24-06-2011 00:43 |
Μήπως τελικά είναι απαραίτητο το Μνημόνιο; | Arkas | Επικαιρότητα | 12 | 21-12-2010 02:24 |
Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
Κινδυνεύει το πλαίσιο από Αλουμινένιες βαλίτσες σε R1200GS ? | linex | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 01-02-2010 03:36 |
R1200GS τώρα ή το καινούργιο? | platon | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 13-11-2009 19:31 |