|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Για ποιο λόγω είμαι εχθρός των Γερμανικών Δικύκλων
Μα γιατί είμαι Έλληνας και σέβομαι την Ιστορία του τόπου μου και των προγόνων μου. Σαν συνεχιστής τους λοιπόν και εγώ λαμβάνω μέρος στην πολεμική συνέχεια .
‘’’Στην απαρχή της δημιουργίας, όπως περιγράφει ο Ησίοδος, οι Τιτάνες πολέμησαν εναντίον του πατρός των Ουρανού και κυρίαρχου του Σύμπαντος, για την ανατροπή της καθεστηκίας τάξεως. Την νίκη των Τιτάνων ακολούθησαν νέοι πόλεμοι μεταξύ των θεών, η Τιτανομαχία και η Γιγαντομαχία, το τέλος των οποίων βρήκε τον Δία και τους Ολύμπιους να κυριαρχούν. Πάνω από 4000 χρόνια αργότερα, ένας νέος πόλεμος ξεκινά στον ίδιο χώρο που, πάντα σύμφωνα με τον Ησίοδο, διαδραματίστηκαν οι θεικοί πόλεμοι, η Δικυκλομαχία. Οι εταιρίες των εξ Ανατολών και οι βόρειες. Οι μεν Βόρειες προτάσσουν την προβληματική τεχνολογία και αμφίρροπης αισθητικής κατασκευαστικά τεχνουργήματα η δε εξ Ανατολών την ποιότητα κατασκευής και Αξιοπιστία. Μπεμβεδομαχία και Χοντανομαχία. Εσείς ως νέοι Τιτάνες,(ΒMW) ξεκινάτε την ανατροπή των πιστών και αφοσιωμένων στην Ανατολίτικη τεχνολογία και εμείς ως νέοι Ουρανοί που κρατάμε τα σκήπτρα του Βασιλείου της Honda. Ο πόλεμος σφοδρός, η έκβαση αμφίρροπη. Ναπολέων Γεωργίου Πιστός μέχρι στιγμής Hontakias…………….. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για ποιο λόγω είμαι εχθρός των Γερμανικών Δικύκλων
Ωστε εισαι εχθρος της γερμανικης τεχνολογιας!!!!
|
|
|||
|
|||
Εντάξει μην τα παίρνετε όλα της μετρητοίς. Βάλτε και καμιά δόση............... |
|
|||
|
|||
Συνάδελφε μου θυμίζεις μια δήλωση ενός φαντάρου κάποτε στην Μυτηλίνη.
Υπηρεσία λοιπόν, χειμώνας κακό, κρύο της αρκούδας, λάσπη μέχρι το μέχρι το γόνατο κ μόλις γύρισα από 3ωρη έφοδο. Πάω λοιπόν να αράξω κ βλέπω ένα φωτάκι στο διοικητήριο. Μπαίνω στο διάδρομο, βλέπω είναι από το γραφείο του διοικητή. Μπα, σκέφτομαι ποιος να ναι μέσα 4 τα ξημερώματα. Ανοίγω την πόρτα κ τι να δω . Τον π@υστη τον γραμματέα φαντάρο του 1ου με το φανελάκι κ το σώβρακο να κάθεται στο γραφείο κ να διορθώνει κάτι χαρτιά, να συμαζεύει κ να καθαρίζει με το αζαξ. Το airko στο φουλ, ζέστη, τηλεόραση μουσική, αρώματα φρου φρου, τεσπα φωλιά κανονική.. "Τι κάνεις εδώ βρε παλιοπ@υστάρα του λέω ??? " όχι ότι έχω τίποτα με δαύτους, αλλά μου την έδωσε που ήμουν στο κρύο 3 ώρες κ ο φαντάρος του διοικητή αραχτός με το φανελάκι δούλευε το παιδί δε λέω αλλά μέσα στα γούστα. Κ τι μου λέει ρε ο αθεόφοβος... στον ίδιο τόνο (!) : "Δοκιμάσατε κύριε επιλοχία ?? " (..έχω μείνει ά-λα-λος..) "Ε τότε μη μιλάτε !!!!!!!!" Για αυτό σου λέω.. δοκίμασε μια BMW κ μετά μίλα Last edited by JohnGS1100; 30-09-2012 at 14:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=napgeo;768769]
Εσείς ως νέοι Τιτάνες,(ΒMW) ξεκινάτε την ανατροπή των πιστών και αφοσιωμένων Ανατολίτικη τεχνολογία και εμείς ως νέοι Ουρανοί που κρατάμε τα σκήπτρα του Βασιλείου της Honda. Ναπολέων Γεωργίου κρατα τα σκυπτρα γερα κε ασε σε μας τα αξιοχρεα κε αξιαγαπητα !! καλο μεσημερη Ναπο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δύσκολο να βγει συμπέρασμα με την πρωτη...
Τωρα βρίσκεται στην 3η δοκιμή... |
|
|||
|
|||
Σε επικήδειο μου κάνει.......
|
|
|||
|
|||