|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόβλημα Abs unit - Integral
Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος ADV 2006 και θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το ΑΒSunit το οποίο μετά από αλλαγή στα τακάκια αρνείται να ξαναδουλέψει.
Η μηχανή πήγαινε φρεναριστή μετά την αλλαγή και ύστερα από τον σχετικό τεχνικό έλεγχο δυστυχώς θα χρειαστώ νέο unit. Τι κάνω? Η τοπική αντιπροσωπεία πάντως αρνείται την αντικατάσταση μέσω της «εγγύησης καλής θελήσεως» . Αγοράζω καινούργιο με κόστος περίπου στα € 1.700 με ότι σημαίνει αυτό τις δύσκολες αυτές μέρες. Αγοράζω μεταχειρισμένο, γουρούνι στο σακί, με κόστος περίπου στα € 500 και όπου με βγάλει. Ή επισκευάζω το δικό μου. Από ότι μου είπαν υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που ανακατασκευάζει τις μονάδες με αβέβαια όμως αποτελέσματα. Την βοήθειά σας παρακαλώ. Δεκτή κάθε άποψη. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα Abs unit - Integral
Νομίζω ότι θα χρειαστούν περισσότερες λεπτομέρειες.
Πως αλλαγή τακάκια χαλάει ένα ABS unit; Μόνο αν κάποιος κάνει ζημιά. (οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε αλλάξει αρκετές φορές τακάκια, εκτός αντιπροσωπίας - σιγά τακάκια είναι - ή ακόμα και μόνοι μας) |
|
|||
|
|||
chech στο στεφάνι που "διαβάζει" ο σένσορας.....πρέπει να έχει συγκεκριμένο διάκενο...........
check στο τρόπο αλλαγής στα τακάκια. Πρώτα πρέπει να πιέσει ο τεχνικός να ανοίξουν οι δαγκάνες με τα παλιά τακάκια πάνω, αλλιώς τα καινούρια ή δεν μπαίνουν ή κάθονται φρεναριστά στους δίσκους.... δεν υπάρχει περίπτωση η αλλαγή στα τακάκια να κάνει ζημιά στο ABS.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α) εβαλες τα σωστα τακακια, και β) τα εμβολα και οι αισθητηρες ειναι καθαροι?? |
|
|||
|
|||
Κ εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, κάτι πιο απλό θα συμβαίνει.
|
|
|||
|
|||
Πες μας σε παρακαλω πολυ ποσα χιλιομετρα εχει η μηχανη σου;
Εμενα με 85000χλμ, μοντελο του 2004, δεχθηκε η bmw με εγγυηση καλης θελησεως να μου κανει 50% εκτπωση. Τι παει να πει "η τοππικη αντιπροσωπεια αρνειται"; Στο χερι της ειναι να το αρνηθει ή πρεπει να μιλησει με τα κεντρικα; Ψαξε το φιλε μου ποιο πολυ γιατι αρκετα μας κοροιδευουν μου φαινεται. Και μιλα και με κανεναν αντιπροσωπο εδω στην Αθηνα. Αν το κανει κανενας εδω (Βαγιανελης, Παναγιωτοπουλος, κλπ), γραψτους στα καλαμπαλικια σου και ελα πανω. Εγω παντως ειχα τους ιδιους προβληματισμους με σενα και τελικα προτιμησα το 50% (1100ευρω δηλαδη), μιας και μετα θα ειχα και 2 χρονια εγγυηση. Καλα ξεμπερδεματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπίζω να έδωσα πληροφορίες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τεχνίτης πιστοποιημένος στις μοτοσυκλέτες BMW από την εταιρία, άνεργος λίγο καιρό τώρα λόγω κρίσης του έλυσε την μονάδα μέχρι ένα σημείο, την καθάρισε και ω του θαύματος ο τροχός ρολάρει τέλεια, από ότι μου είπε ο παθών. Το βγήκε μέσα από την μονάδα δεν περιγράφετε, μαυρίλα μουτζουρωμένα υγρά κλπ άφθονα... Ηθικόν δίδαγμα, επισκευάζετε-καθαρίζετε η μονάδα, αλλά δεν τους συμφέρει και δεν ασχολούνται... Ξέρουν αλλά δεν ασχολούνται.. Περισσότερα με πμ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σώκρατες, Who is he?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ABS sensor 2002 με abs ring integral | mparta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 15-05-2011 23:57 |
1150 gs ABS Unit | imeros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 09-09-2010 23:27 |
Διαφορικό πίσω άξονα 1150 Integral | Capitain | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 03-06-2010 19:08 |
Μονάδα ABS Integral | Capitain | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 24-04-2010 20:30 |
BMW Sport Integral Carbon Helmet | mlock | Κράνη | 9 | 25-08-2009 18:46 |