|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος.
Αγαπητοί φίλοι, πριν 1 βδομάδα αγόρασα ένα κρανάκι bell m1. Είναι πολύ ελαφρύ, όμορφο και στα αστέρια της sharp έχει 5 και πολύ καλές κριτικές. Είναι μέγεθος small (56 cm). Δυστυχώς αν και μετά απο χρήση μιας εβδομαδας μου έχει κάτσει πολύ καλα στα πλαινά, με στενέυει στο μέτοπο σε ανεκτό βαθμό βέβαια, αλλά όταν το βγάλω μετά απο 15 και πάνω λεπτά μου αφήνει κοκκινήλα. Δυστυχώς λέω πλέον να το δώσω και να πάρω κάτι άλλο. ΑΠο την άλλη σκέφτομαι πως ένα κρανάκι πρέπει να μας είναι ακριβώς στο κεφάλι μας και οτι ανοίγουν. Δεν ξέρω όμως κατα πόσο θα ανοίξει στο μέτωπο....
Μέτρησα και με μεζούρα το κεφάλι μου και είμαι στα 57 cm ενώ το κράνος είναι small 56. Είναι σκοπιμο να κάνω υπομονή ακόμα ή να αρχίσω να ψάχνω για το επόμενο??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος.
Με 57 εκ. κεφάλι και 56 το κράνος,
πόσο να ανοίξει ; Μεγειά το καινούργιο ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απ' ότι είδα, το έβαλες για πούλημα ...
Οπότε, η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη ... Καλοπούλητο ... Θα πάρεις το ίδιο, σε μεγαλύτερο νούμερο ??? .
|
|||
|
|||
Με γειά το καινούργιο κράνος!
|
|
|||
|
|||
Ατύχησες δεν ανοίγει δυστυχώς . |
|
|||
|
|||
Είναι το πιο πιθανό, αν το βρω φυσικά. Αλλιώς κάτι που να έχει τo ιδιο καλα αποτελέσματα στα crash τουλαχιστον...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το κράνος αν ανοίγει κάπου είναι στα μάγουλα.Στο μέτωπο ποτέ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με εντολή απ'το υπουργ.Προστ.του Πολίτη η εκκένωση στο Σύνταγμα | nokie | Ελλάδα | 2 | 09-07-2011 22:12 |
Στενεύει η Εθνική για έναν χρόνο | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 3 | 08-10-2009 23:19 |
Xρόνια πολλα στους Βενέδικτος, Βενεδίκτη....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 15-03-2009 03:19 |
Με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του φαινομένου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 5 | 10-03-2009 00:29 |
Δυνατότητα απενεργοποίησης του ΙΕ προσθέτει η Microsoft στα Windows. | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 0 | 09-03-2009 15:18 |