|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ταχυκούμπωμα κράνους
Το έχει βάλει κανένας αυτό;;;; Ρε παιδιά είναι πολύ πίκρα το πέρασμα του λουρακιού στους κρίκους.
Quick Release helmet buckle. Fits any helmet with a chin strap. Reliable, fast and convenient way to securely fasten your helmet chin strap. Constructed of tempered steel and high impact nylon. Easily assembled to any helmet. No sewing or special tools needed. Exceeds chin strap testing requirements of both DOT 218 and Snell M2005 performance standards. Made in the USA. Our Price: $9.99 Last edited by pale; 13-04-2012 at 02:21. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταχυκούμπωμα κράνους
Μια συνηθεια ειναι οι κρικοι,μπορω να δεσω κ μενα χερι πλεον.Ειναι κ απο θεμα ασφαλειας καλυτεροι.
|
|
|||
|
|||
Οι κρίκοι είναι θέμα ασφάλειας.
Αν έχεις χοντρά δάχτυλα σε παιδευουν αλλά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κρίκοι.......και τα μυαλά στο κρανος
|
|
|||
|
|||
είναι θέμα ασφάλειας και νομίζω πρέπει να επιμείνεις λίγο παραπάνω
το παραπανω πλαστικό φαίνεται πρακτικό αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό..δείχνει "ψεύτικο" |
|
|||
|
|||
Κουραστικοί οι κρίκοι μεν,
εξαιρετικά ασφαλείς δε ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Όπως είπε κ ο φίλος πιο πάνω κάποια στιγμή θα το κανείς με ένα χέρι συνήθεια είναι αλλα κ ασφάλεια
|
|
|||
|
|||
Δεν μου φαινεται και πολυ αντοχης, καλυτερα καποιο αλλο κρανος χωρις κρικους παρα αυτη η λυση...
|
|
|||
|
|||
εγώ πάντως σήμερα δυσκολεύομαι περισσότερο να κλείσω κράνος με οποιοδήποτε άλλο κούμπωμα εκτός απο τους κρίκους
|
|
|