|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Lone rider - Summer 2012
Φίλοι μου έφτασε η ώρα να πραγματοποιήσω κι εγώ το ετήσιο ταξιδάκι μου.
Παρέα μου θα ειναι η κανουργια μου σχέση R 1200 RT κι ελπίζω να ειναι αρμονική. Η διαδρομή που έχει επιλεγεί ειναι : Sadansky, Pitesti - Sibiu, Krakow, Bratislava, Hallstatt, Fussen, Stelvio, Lake Garda, Dolomites, Julian Alps, Bled, Beograd, Athens. Η συνολική διαδρομή του ταξιδίου είναι περίπου 7200 km, 15 μάλλον 14 διανυκτερεύσεις (για τους γάμους) και η αναχώρηση είναι στις 13/07/12 και ώρα 15:00. Θα επισκευθώ διάφορα εθνικά πάρκα και αξιοθέατα που περικλύονται στις παραπάνω περιοχές, θα διασχίσω πάσσα άλλα για πρώτη φορά, θα κάνω βόλτες σε λίμνες και οτι άλλο προκύψει. Θέλω να νοιώσω την φύση και τα στοχεία της πάνω μου και να γίνω ένα μ’ αυτά, να νοιώσω οτι είμαι ζωντανός ενάντια σ’ όλους αυτούς που θέλουν να μας στερήσουν την χαρά και να μας εξαθλιώσουν. Σας εύχομαι ν’ απολαύσετε το δικό σας ταξίδι είτε αυτό ειναι μικρό η μεγάλο, η χαρά και ο σκοπός ειναι πάντα ο ίδιος. Γι αυτό μην αφήσετε κανέναν @ούστη να σας στερήσει το ταξίδι, την χαρά του και προπάντων το χαμόγελό σας . Καλό Καλοκαίρι |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone rider - Summer 2012
Έγραψες πάλι αρχηγέ μου…με το καλό φιλαράκι να περάσεις
|
|
|||
|
|||
Δρόμοι αντίθετοι φίλε μου.
Που θα πάει όμως κάποτε θα βρεθούμε στον ίδιο δρόμο, Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά. |
|
|||
|
|||
Καλα να περάσεις φιλε μου!
Send from me vre! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
.
Καλά χιλιόμετρα Νικόλα ... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
νικολα εισουν ειχε πολλη ησυχια απο μερια σου τον τελευταιο καιρο αλλα σημερα καταλαβα γιατι
ολοψυχα καλο ταξιδι και να βαλεις πολλες φωτο ολοι οι θεοι του κοζμου μαζι σου φιλαρακι |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι Νικο...
|
|
|||
|
|||