|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Oι 10 πιο παράξενες μανίες
Ξέρετε τι είναι η χαρτομανία; Η δαιμονομανία; Ή, μήπως, η απλυτομανία; Σας παρουσιάζουμε τις 10 πιο παράξενες εμμονές του ανθρώπινου εγκέφαλου.
Η απλυτομανία είναι η έμμονη με το πλύσιμο των χεριών, που συνδέεται με το φόβο βρωμιάς ή λοιμώξεων. Συνήθως αυτή η ασθένεια συνοδεύει άλλες σοβαρές ψυχικές διαταραχές και εκδηλώνεται πολύ σπάνια. Δυστυχώς μπορεί να εκδηλωθεί σε παιδιά, ιδιαίτερα αν πάσχουν από σχιζοφρένεια. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση σχιζοφρένειας ενηλίκων, αν και αυτό συμβαίνει πιο σπάνια.
Η δωρομανία συνίσταται στην προσφορά δώρων ακόμη και αν το άτομο στην πραγματικότητα δεν έχει οικονομικές δυνατότητες για κάτι τέτοιο, και αυτό γίνεται κατά τέτοιο τρόπο που αρχίζουν να συσσωρεύονται προβλήματα και χρέη, που μπορούν να φτάσουν ακόμη και στο να χάσει την περιουσία του. Υπό αυτές τις συνθήκες η συγκεκριμένη εμμονή δε φαίνεται και τόσο γλυκιά, έτσι δεν είναι; Πηγή: Otherside.gr |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Oι 10 πιο παράξενες μανίες
Απόσπασμα:
Ξέρουμε κανέναν με ....δωρομανία ;;;;;
|
|||
|
|||
την είχα κάποτε εγώ, μάλλον ελαφριά μορφή γιατί τη γλίτωσα τη φυλακή...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
GSMANIA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πιο ακριβό διαμέρισμα ενός δωματίου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 11 | 04-10-2009 20:19 |
το πιο ακριβό ποδήλατο | essel | Άλλες εταιρίες | 25 | 16-09-2009 01:46 |
Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι.. | kostas_366 | Διάφορα | 34 | 15-09-2009 15:09 |
Ποιά μπύρα είναι πιο κρύα; | syan | Χιούμορ | 25 | 31-07-2009 21:40 |
Η πιο επιτυχημένη BMW όλων των εποχών | gemara | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 12-05-2009 01:49 |