|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1200GS/GSA
Αφορά όσους έχουν ζελατίνα GSA '08 ή έχουν GSA '08.
Μετά την τοποθέτηση ζελατίνας GSA '08 στην GS μου πέρσι και μετα από αρκετά και ευχάριστα χλμ μπορώ να πω παρατήρησα στο πλύσιμο μια γυαλάδα στα όργανα στην περιοχή του στροφόμετρου από την μεριά της ζελατίνας. Μετά από παρατήρηση είδα ότι ΕΛΙΩΝΕ TO OΡΓΑΝΟ και έμεινα εμβρόντητος για να μη πω την άλλη λέξη ******* ! Πήγα εξουσιοδοτημένο και μπορώ να πω ότι με αντιμετώπησαν πολύ καλά, επίσης που είπαν ότι το πρόλαβα γιατί έχει παρατηρηθεί μέχρι και "φούσκωμα" στο στροφόμετρο με αποτέλεσμα και κόλλημα φυσικά! Μου είπαν ότι το καλύπτει η εγγύηση και το έβγαλαν και φωτογραφίες! Η μόνη λύση είναι να μειωθεί το φως με κάποιο τρόπο όπως πανί (?) ή μεμβράνη - αυτοκόλλητο που να αποτρέπει στη ζελατίνα να κάνει το φαινόμενο του μεγενθυτικού φακού! Όσοι φίλοι έχουν τέτοια μοντέλα ζελατίνα να το προσέξουν! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1200GS/GSA
Ευχαριστούμε φίλε.Είναι όντως ένα πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί σε πολλά.Φίλος με GSA από τον Φεβρουάριο 08 έχει αλλάξει το πλαστικό αυτό περίγραμμα του καντράν 3 φορές(σε εγγύηση βέβαια).
|
|
|||
|
|||
Το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως σε ψηλούς αναβάτες ή σε αυτούς που έχουν την ζελατίνα στην τελευταία σκάλα!
|
|
|||
|
|||
Στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν πωλήται το πάνω κομμάτι του καντράν χώρια και πάει γύρω στα 900 ευρά όλο μαζί!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε Πέτρο για την ενημέρωση ....
Πραγματικά ... είναι πρόβλημα ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχω την ζελατίνα στην τελευταία σκάλα(δηλαδή την πιο ψιλή) από την 1η μέρα που το πήρα (GSA 03/08) έχω κάνει 30.000 χλμ.Δεν μου το έχει παρουσιάσει (τουλάχιστον όχι ακόμα).Επομένως πιστεύω ότι ο Νek21 έχει δίκιο μάλλον το πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως στις μοτό που μένουν πολλές ώρες εκτεθειμένες στον Ήλιο.
|
|
|||
|
|||
τουλάχιστον το καλύπτει η μαμά...
|
|
|||
|
|||
βαλτε φιμε!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |
ΕΝΑ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! | p.l. | Χιούμορ | 25 | 28-01-2009 00:50 |
ΠΡΟΣΟΧΗ Χ 2 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-01-2009 22:59 |