|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπουφάν για μοτοσυκλέτα
Γεια σας μάγκες...Ήθελα να ρωτήσω τι μπουφάν μου προτείνετε να αγοράσω?Θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάτι που να σε κρατάει αρκετά ζεστό τον χειμώνα χωρίς να χρειάζεται να φοράς 100 μπλούζες από μέσα για να μην κρυώνεις...Απλά το μπουφάν και ένα λεπτό μπλουζάκι από μέσα και να είσαι ζεστός όλο τον χειμώνα...Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Επίσης επισκέφτηκα την Colori και βρήκα κάτι καλό...Είναι καλή εταιρία ή όχι? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπουφάν για μοτοσυκλέτα
Απόσπασμα:
δερμα???? gordura???? σε τι μπατζετ ???? 100$ - 200$ -1000$ πανω απο 1000$ ??? δεν νομιζεις οτι πρεπει να μας βοηθησεις λιγο??? εγω εχω και σου προτεινω το ΑTLANTIS της BMW μπορεις να φτασεις τοσο ψηλα σε μπατζετ??? αν θελεις εχω και ακριβοτερα |
|
|||
|
|||
Η colori ειναι καλη εταιρεια για τα λεφτα της αλλα αν ψαχτεις σε μαγαζια και πολυ περισσοτερο στο ιντενετ θα βρεις σε αυτα τα χρηματα καλυτερα απο τα colori
π.χ. εγω μολις παρηγγειλα απο Γερμανια και μου ερχεται αυτο http://www.hein-gericke.co.uk/shop/p...oducts_id/5279 στο εβαλα απο το αγγλικο site μηπως δεν ξερεις Γερμανικα εχει στην Γερμανια 279 ευρω και μεχρι εχθες ειχε -20% το πηρα 220 ευρω ειχε και αυτο με 179.95 με -20% http://www.hein-gericke.co.uk/shop/product_info.php/cPath/1_15_19/products_id/2646 |
|
|||
|
|||
Οι προσωπικές επιλογές μου είναι οι παρακάτω.
Για το καλοκαίρι αυτό: για ταξίδια αυτό: και για καθημερινό αυτό: |
|
|||
|
|||
Έχεις απόλυτο δίκιο φιλαράκι οπότε θα γίνω πιο συγκεκριμένος...Λοιπόν ενδιαφέρομαι για gordura και όσον αφορά τιην τιμή είμαι διαθετιμένος να δώσω μέχρι και 400ε αρκεί αυτό που θα πάρω να αξίζει τα λεφτά του..Βέβαια αν βρεθεί κάτι πιο οικονομικό δεν θα έλεγα όχι...Απλά χρειάζομαι κάτι που να με κρατάει αρκετά ζεστό τις κρύες νύχτες του χειμώνα χωρίς να χρειάζεται να φοράω 10 μπλούζες από μέσα.
|
|
|||
|
|||
Mήπως σου είναι εύκολο να μου πεις και τιμές...?
|
|
|||
|
|||
Εγω εχω παρει αυτο πριν 5 χρονια και το φορουσα στην Κοζανη στα κρυα με την επενδυση και δεν κρυωνα και τωρα στην Κρητη χωρις επενδυση.Δεν ειναι ομως με τις ζεστες.εχει φαει και συρσιμο στο οδοστρομα οταν με τρακαρανε αλλα αυτο δεν καταλαβε τιποτα.πολυ καλο!!!
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...p?ProductID=12 |
|
|||
|
|||
Οι προσωπικές επιλογές μου είναι οι παρακάτω.
Για το καλοκαίρι αυτό: ~160 E για ταξίδια αυτό: ~800 E και για καθημερινό αυτό: ~ 300 E
|
|
|||
|
|||
Το spidi, είναι καθαρά καλοκαιρινό, πλήρως διάτρητο, με ενισχύσεις.
Το Rallye 2, κορυφαίο μπουφάν, δεν καταλαβαίνεις τίποτα από βροχή ή κρύο! Το Bering (expedition), είναι 4 εποχών, με δύο εσωτερικές επενδύσεις. Τού έχω βγάλει την ψυχή καθημερινά, χωρίς κανένα πρόβλημα! Το έχω φορέσει κατ' επανάληψιν και σε μικρά ταξιδάκια (Χαλκίδα, Λουτράκι, κλπ.) Ό,τι επιπλέον πληροφορία, στη διάθεσή σου! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδηγός για την μεταφορά πραγμάτων ή αποσκευών με μοτοσυκλέτα | Bmwnek | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 15-07-2010 09:37 |
Μπουφάν μηχανής αλλά ποιό? | Vakalos | Ένδυση | 8 | 27-05-2009 01:07 |
Κάρτα καυσαερίων και μοτοσυκλέτα | gtbike | Απαραίτητα έγγραφα | 6 | 24-05-2009 06:42 |
Ασφαλές ταξίδι με μοτοσυκλέτα. | Arkas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 11 | 14-01-2009 02:37 |
Μπουφάν Bering | Arkas | Ένδυση | 2 | 14-12-2008 12:52 |