|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
shoei raid 2
έκανα και γω μια ακόμη αγορά απο το ιντερνετ.κράνος για το κορίτσι,αυτό.
Shoei Raid 2 Couture TC7 Pink με δώρο μπουφάν shoei.το μπουφάν δεν είναι μοτοσυκλετιστικό,αλλά εκδρομικό,σαν νεοπρέν,βαμβακερό αδιάβροχο κλπ.η τιμή του κράνους,240 λίρες.Με τα μεταφορικά γύρω στα 300 ευρώ.μέσω ups,σε μια βδομάδα ήταν σπίτι. Και αναρωτιέμαι πάλι,ως πότε παλληκάρια θα πληρώνουμε τρελλά?τα κράνη τα μπουφάν και όλα τα σχετικά?Το ίδιο ακριβώς,στο κατάστημα που τα εισάγει που πήγαμε για δοκιμήστο νούμερο,έχει 420 ευρώ.Αναρωτιέμαι γιατί....... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: shoei raid 2
Απόσπασμα:
Εγω αυτη που δινω ειναι οτι τα καθε λογης ευκολα δανεια τοσα χρόνια μας εκαναν ''πλουσιους'' κι ετσι η επιτηδειοι εισαγωγεις/διανομεις (οχι οι εμποροι) θεωρησαν οτι στην Ελλαδα υπαρχει χρημα και πρέπει να το παρουμε!!! Κι εφοσον υπηρχανανθρωποι σαν και εμενα κι εσενα που τα σκαγαμε τοσο αυτοι εσηκωναν τις τιμες πιο πανω, κι εμεις τοσο πιο πολυ περναμε εορτοδανεια, κρανοδανεια, οχηματοδανεια, προφυλακτοδανεια κ.λ.π. Οπως ειπε και καποιος ιδιοκτητης μαγαζιου και εισαγωγεας με ειδη μοτοσυκλετας σε φιλο και μελος αυτου του φορουμ ''....εχουμε καταντησει δοκιμαστηρια...!!'' Δεν τους φταιει κανεις ομως!! Και περνουν μαζι τους στον πατο και τους απλους εμπορους που εμπορευονται τα ειδη τους!!!!! Αυτο ειναι το |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς έτσι είναι........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειδικα στο υπογεγραμμισμενο/μαυρισμενο ειμαι μαζι σου 1000%!!!! Την ιδια συζητηση κανω χρόνια με απο 30ετιας φιλο και εμπορο ειδων μοτοσυκλετας και ακρη δεν εχουμε βρει!!!Και ουτε προκειται να βρουμε!!! ΠανΤως την τελευταια φορα του ειπα οτι ''αν ποτε αποφασισω να παρω ακριβο κρανος ¨η ακριβο ρουχισμο σε σενα θα μπροβαρω τα νουμερα και απο το εξωτερικο θα τα παραγγείλω!!! και οχι γιατι εσυ εισαι ακριβος αλλα γιατι ο εισαγωγεας εδω θελει να γινει πλουσιος ριχνοντας ολους εσας τους εμπορους στην φακα'' Πως μπορω να υποστηριξω τον ταδε εμπορο, και μαλιστα οταν ειναι κολλητος σου φιλος, οταν αθελα του ειναι πανακριβος (οπως ολοι οι συναδελφοι του) π.χ στα τάδε κρανη και παντα εν συγκριση με το εξωτερικό? δικαιολογιες του ''δεν ειανι ιδιων προδιαγραφων, εχουν αλλα καλουπια, αλλα νουμερα, δεν εχουν εγγυηση κ.λ.π.'' τα ακουω βερεσε!!! Πρωτον διοτι δεν ειναι δυνατον ενα κρανος π.χ που πωλειται στην Αγγλια της ταδε μαρκας να εχει άλλες προδιαγραφες απο το ιδιο που πωλειται στην Ελλαδα και δευτερον οτι αν χρειαστω εγγυηση και δεν μου την δωσει ο εδω αντιπροσωπος θα την βρω απο το εργοστασιο με ενα γραμμα ¨η και άλλους τροπους πιο ''σκληρους''!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιχταδορ αν δεις το ιδιο κρανος σε συνεπιβατιδα σε Κ1200s γκρι,χαχαχαχα θα ειμαι εγω με την γυναικα μου |
|
|||
|
|||
πολυ σωστος ο GeorgeP
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
MAKEDONIAN 1st RALLY RAID | wet & dirty | Αγώνες | 4 | 10-12-2009 23:08 |
Hellenic Rally Raid 2009 | arisxios | Αγώνες | 5 | 04-10-2009 12:02 |
Hellenic Rally Raid 2009 !!!!!! | arisxios | Αγώνες | 3 | 18-09-2009 04:51 |
Shoei xr 1000. | Kwstas_kef | Κράνη | 11 | 23-08-2009 13:36 |
Hellas Adventure Raid 2009 | danaos | GS Forum - Road & Enduro Training | 9 | 12-07-2009 22:18 |