|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χαλλόου του έβριουάν!
Χαιρετίζω τα παιδιά, μερικά από τα οποία ήδη ξέρω πολύ καλά
Έχοντας μπει στο τριπάκι κι εγώ για το 800, περιμένω μια καλή ευκαιρία να πάρω το μοτόρι. Είχα μια v strom, πολυαγαπημένη και χιλιοταξιδεμένη, αγαπηθήκαμε τρελά, έπειτα όμως από 5 χρόνια συνύπαρξης, ήρθε η ώρα της να αναπαυθεί (χαρμολύπη). Είμαι ήδη στη δεύτερη εβδομάδα που περιμένω την ευκαιρία κολλημένος στο car.gr, κυκλοφορώντας με ένα δανεικό παπί από καλό φίλο (ο οποίος σήμερα πήρε το 800άρι των ονείρων του ). Καλούς δρόμους εύχομαι σε όλους μας και ελπίζω η απόφαση για το gs να με βγάλει ασπροπρόσωπο! |
|
|||
|
|||
Καλως ορισες και με το καλο να αποκτησεις το GS που επιθυμεις!
Καλη διαμονη στο GSForum! ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαλλόου του έβριουάν!
Καλούς δρόμους και σύντομα με μπεμπα.
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε και μακαρονάδα βρεις την μοτοσικλέτα που ψάχνεις!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
||||
|
||||
Φίλε Μάνο,
καλωσόρισες στην παρέα μας ... Καλές διαδικτυακές βόλτες "μέσα" στο GS Forum και με το καλό ν' αποκτήσεις γρήγορα την νέα σου "προπελάτη" κούκλα κ να κάνεις μαζί της, πολλά-πολλά ασφαλή κ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα .... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
θενκ γιου
|
|
|||
|
|||
Βρε θα εχει πεσει καμμια επιδημια 800αριτιδος....δεν εξηγειται αλλιως...ή μηπως εξηγειται;
Μανοοοοο!Καλωσηρθες απ'εδω!Με το καλο φιλε το κουκλι και ομοσταυλος πλεον υπο τη σκεπη της Γερμανιδος χωματινης...οτι χρειαστει και μπορω να βοηθησω...Αϊ γουιλ μπι χιαρ... μη ζητησεις τιποτα "πονηρα" γιατι τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα...το αποκλειω |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην πιο μεγάλη και "ζεστή" μοτοπαρέα! Την παρέα του GS Forum!!!
Καλή διαμονή και καλά χιλιόμετρα να έχεις!! |
|
|||
|
|||
|
|
|