|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επιλογη motocross
Kαλησπερα σε ολους!
Μολις εγινα μελος στο forum... H σχεση μου με μηχανη ειναι μονο ενα παπι 100αρι που εχω. Αυτο που θελω ειναι ενα μηχανακι motocross η enduro για βολτες στο χωμα (μιας και συντομα θα βρεθω επαρχια μονιμα). Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 2000 ευρω,και θα ηθελα να ξερω που να κινηθω,σε διχρονο η τετραχρονο? Κυβικα 125 μεχρι 250 νομιζω με καλυπτουν.Το βαρος μου ειναι 70 κιλα και το υψος 1,80. Ελπιζω σε βοηθεια σας... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιλογη motocross
φίλε καταρχήν, καλωσήρθες.
αν και μάλλον δεν είσαι στο απολύτως σωστό για σένα φόρουμ σίγουρα θα πάρεις απαντήσεις. πρέπει όμως και να πεις τι χρήση θα κάνεις στη μηχανή, τα δύο είδη που αναφέρεις δεν είναι ακριβώς τι ίδιο. |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες και στην παρέα μας, μπορείς να πεις κι ένα γεια απο το τμήμα των νεοεισαχθέντων ώστε να λάβεις και τα ανάλογα βεγγαλικά καλωσορίσματος..
Στο θέμα σου πάντως εγώ θα πρότεινα ενα XT 600, θα βρεις εύκολα στα χρήματα που διαθέτεις και θα το μάθεις πολύ γρήγορα. Κινείται και σαν παπί και δεν καίει και τίποτα.. Αυτά από μένα, καλά χιλιόμετρα. |
|
|||
|
|||
Ναι,γνωριζω τις διαφορες enduro και Motocross...η χρηση που θα κανω ειναι 70% χωμα 30% ασφαλτο περιπου.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και καλώς όρισες!
Με τα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να διαλέξεις μέσα από μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών και κυβικών, αν βέβαια μιλάμε για μεταχειρισμένο. Παλιό μοντέλο δεν σημαίνει απαραίτητα και κακό, αρκεί να είχε καλή χρήση και συντήρηση. Μπορείς σε αυτά τα κυβικά να διαλέξεις κάτι γιαπωνέζικο, Honda xr, xl, ax, dominator, Yamaha XT, Kawaskaki KLR, KLX, Suzuki DR, που είναι μοτοσυκλέτες με αποδεδειγμένη αξιοπιστία και διαχρονικές και πάνω κάτω είσαι στα 1000€. Αν πάς πιο πάνω σε κυβικά (600-650) υπάρχουν τα ίδια μοντέλα στα λεφτά σου, αλλά και ΒMW ή Aprilia, τα οποία έχουν και δυνατότητα για μικρά ή μεγάλα ταξίδια. Η απόφαση είναι δική σου και εξαρτάται από την κατεύθυνση που θα στραφείς. Αν θές να πηγαίνεις χώμα τότε Honda XR400. Με μανιβέλα μεν, αλλά ο αλεξίσφαιρος κινητήρας του και το χαμηλό βάρος θα σε αποζημιώσουν. Για ταξίδια προτίμησε κάτι που να έχει ζελατίνα. Οπως και να έχει και όπου και να καταλήξεις να συμβουλευτείς μάστορα που να του έχεις εμπιστοσύνη. Θα σε σώσει από πολλά μελλοντικά προβλήματα. Καλή επιτυχία και σύντομα να ανέβεις και στα 1000+ κυβικά! Last edited by Πάνος; 16-11-2010 at 22:02. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενα μηχανακι που εχω στο νου μου ειναι το CRM 250 .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ καλό είναι το CRM όντως, θα εξαρτηθεί απόλυτα από τις ανάγκες του. |
|
|||
|
|||
Καταρχην το motocross να το αποφυγεις (εκτος και αν εχεις δευτερη μηχανη για τις μετακινησεις και τις βολτες σου) θα σε περιορισει πολυ και για εντουροβολτες θα πρεπει να σεταρεις αναρτησεις.
Εντουρακι στα χρηματα αυτα, ψαξε για Husqvarna wr125 02-03 μοντελο (το ανοιχτο με τους 35 ιππους) Eπισης KTM EXC 125 με 2500 ευρο 02-03 μοντελο μηχανες οι οποιες ειναι ελαφριες,καταληλες για την χρηση που θελεις,εχουν πινακιδες και ειναι ευκολα επισκευασιμες και με χαμηλο κοστος συντηρησης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α ρε Μπιλαρα στο μυαλο μου εισαι???? |
|
|||
|
|||
Γεια σου Τακη
Την ''χοντρη'' θα την βαλουμε χωμα;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιλογη κρανους SHOEI | taksidiotis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 19-04-2010 06:03 |
Πανελληνιο πρωταθλημα enduro και motocross, AMOTOE | bill 800gs | Αγώνες | 2 | 02-03-2010 16:40 |
Αγώνες motocross...το 53! | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 11 | 01-03-2010 08:35 |
Motocross στη Σύρο! | gemara | Αγώνες | 26 | 31-08-2009 17:41 |