|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λίγο μετά το Κιάτο
Λοιπον παιδιά, σήμερα το πρωί γύριζα από Κόρινθο.Στην Κορίνθου Πατρών, εκεί στο κόμβο του κιάτου όλοι κόβουμε ταχύτητα γιατί που και που βλέπουμε ραντάρ.Ευτυχώς και είχα κόψει αρκετά γιατί ένας κάγκουρας με ένα ιμπιζα, του κ@@@@σε να κάνει αναστροφή χωρίς να κοιτάξει πίσω του καθόλου.Αν πήγαινα με 10 χιλ. παραπάνω θα του την είχα χώσει.Του έριξα 5 φάσκελα και μου επέστρεψε 10 .Ο άλλος οδηγός που με ακολουθούσε μου είπε άγιο είχες φίλε ......Αντε ...καλά Χριστούγεννα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίγο μετά το Κιάτο
Κλασσικη περιπτωση Ελληναρα οδηγου.....
|
|
|||
|
|||
εγω αν ήμουνα εσύ θα γύρναγα πίσω κ θα τον επερνα στο κυνήγι!!!
|
|
|||
|
|||
Έτσι, αλλά στο τέλος θα βαρεθείς να πλακώνεσαι, άσε που κυκλοφορούν και πολλά σιδερικά τελευταία.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αντε και τον εφτανες....τι θα του εκανες θα τον χτυπουσες???? καλα θα κανουμε να μην τσαμπουκαλεβόμαστε οι εποχες ειναι περιεργες οπως ειπε και ο frits απλα θελει προσοχη στο δρομο και το νουμας στους μαμακες.... |
|
|||
|
|||
Αφού δεν συνέβη κάτι άστο να πάει,
παντού υπάρχουν μ@@@@@ες |
|
||||||
|
||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σωστόοοοοοοος ο Τάκης ! ....το γράφω πολλές φορές, για να το εμπαιδώσουμε ...... (εγώ πρώτος ) .
|
|||
|
|||
Χορτάσαμε από αυτους...Προσοχή όλοι μας.....
|
|
|||
|
|||
εκτός από την ράτσα αυτών των οδηγών οι οποίοι κάνουν ότι γουστάρουν υπάρχρι και η άλλη ράτσα αυτοί που οδηγούν στη μεσαία λωρίδα από τις 3.Δεν κουνιούνται όταν τους πλησιάζεις.Ετσι αχρηστεύεται η δεξιά λωρίδα ή σε αναγκάζουν να τους προσπεράσεις από δεξιά.
Επί τη ευκαιρία χρησιμοποίησα την παράκαμψη Αγιάς λόγω κλεισίματος Τεμπών.Αν ταξιδέψετε προς βορρά σκεφτείτε καλά πριν το κάνετε.Ο δρόμος είναι στενός με μία λωρίδα και η προσπέραση είναι πολύ δύσκολη.Επιπλέον 1,5 ώρα χρειάζεσθε όταν δεν έχει κίνηση. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Thanks !!!!
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίγο πιο ψηλά δε γινόταν; | kostasvar | Χιούμορ | 11 | 16-11-2009 01:29 |
Τα Ζώδια μετά το SEX | pepax66 | Ανέκδοτα | 1 | 16-09-2009 20:24 |
Το σύνδρομο της μελαγχολίας μετά τις διακοπές και πώς να το διαχειριστείτε!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 08-09-2009 17:07 |
Ανώμαλη προσγείωση για το Flight Simulator μετά τις απολύσεις της Microsoft | Black_Shadow | Κόσμος | 4 | 25-02-2009 13:14 |
Λίγο παλιό αλλα αξίζει να το διαβάσουμε | wet & dirty | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 28-01-2009 00:29 |