|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΤΑΚΕΣ
Δεν ήμουν σίγουρος γιατί ο γιατρός μου συνταγογραφησε LSD για την δυσκοιλιοτητα μου, μέχρι που είδα ενα δράκο και χεστηκα πάνω μου
================================================================== Φοιτητικό πλύσιμο πιάτων: 1. Τα βάζεις στο νεροχύτη. 2. Περιμένεις... ================================================================== Τα καλύτερα βράδια ξεκινάνε με τη φράση: "μ@λ@κα εγώ σήμερα δεν είμαι για πολλά, θα γυρίσω νωρίς" ================================================================== Δεν καταργούνται τα δώρα Χριστουγέννων δήλωσε η τροικα.....Απλα θα αρκεστειτε σε αυτα που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης...... ================================================================== Εγω το ειχα καταλαβει αμεσως οτι ο τυπος που ετρεχε γυμνος στο συνταγμα δεν ηταν Ελληνας... Ειδατε εσεις πουθενα τη μανα του να τρεχει απο πισω του με μια ζακετα στο χερι??? ================================================================== -Άσε ρε φίλε τι έπαθα. -Τι ρε; -Παρασκευή & 13 σήμερα και έχω συνέντευξη για δουλειά. -Καλά ρε μ@λ@κα πιστεύεις ακόμα στις προσλήψεις??? ================================================================== Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother! - Τι; Σας έβαλαν κάμερες; - Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση! ================================================================== - Τι είπε ο γυμνοσάλιαγκας στο σαλιγκάρι..;; - Πλήρωνε τώρα χαράτσι ######...!!! ================================================================== - Έλα Victoria εσύ? - Ναι,λέγε! - Κρατάς secret? ================================================================== ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.!! ================================================================== Κούκλα θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου; -Ναι γράφεις; 693. -Wind; -Ναι -Καλά γάμησε το! Δεν ταιριάζουμε........ ================================================================== Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι και οι δύο φταίνε! Και αυτή και η μάνα της! ================================================================== Θέλεις να βγάλεις λεφτά από το facebook; Πήγαινε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμού, απενεργοποίησε τον λογαριασμό σου και τράβα να δουλέψεις! ================================================================== Ο τύπος λέει στον μπάρμαν... -Βάλε μου ένα διπλό ουίσκι και γρήγορα! -Φαίνεσαι αναστατωμένος, τι έγινε;;; -Μόλις τελείωσε ένας ομηρικός καβγάς με την γυναίκα μου.!! -Και που κατέληξε;;; -Για να μου μιλήσει, γονάτισε και ήρθε στα τέσσερα προς το μέρος μου!!! -Μπράβο ρε φίλε, είσαι φοβερός! Πολύ χαίρομαι που της επιβλήθηκες. Και τι σου είπε όταν πλησίασε;;; -Εεεε...να...μου είπε "Βγες κάτω απ' το κρεβάτι ρε παλιοχέστη!!!! ================================================================== Ο φραπές θέλει στυλ, γυαλί ηλίου, τα πόδια πάνω στην καρέκλα και όρεξη τεμπέλη... Αν δεν το 'χετε ............να πίνετε καπουτσίνο!!! ================================================================== Γιατί με σταματήσατε κ. αστυνόμε; -Τί μπουκάλι είναι αυτό; -Νερό. -Μα αυτό είναι κρασί. -Μέγας είσαι κύριε και θαυμαστά τα έργα σου.. ================================================================== Aν συνεχισει ετσι ο καιρος παντως, την Πρωτοχρονια θα ψαχνουμε το φλουρι σε κανα καρπουζι...!! ================================================================== Το να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να ζητάς κουλουράκια διαίτης... Είναι σαν να μπαίνεις σε μπ@υρδέλο και να ζητάς αγκαλίτσες.. ================================================================== Όταν πάει να μας πέσει το κινητό, όλοι ανακαλύπτουμε τον νίντζα που κρύβεται μέσα μας.. ================================================================== Φήμες λένε πως εννιά στους δέκα νέους έχουν πόνους στην μέση. Ο άλλος ένας δεν έχει υπολογιστή. ================================================================== -Καλά ε πήδηξα χτες ένα γκομενάκι απ τη δουλειά φοβερό μ.ι. -Ναι ρε, τρίψτο μας και στη μούρη πως έχεις δουλειά και μεις είμαστε άνεργοι ================================================================== Πως το λένε να δεις αυτό που ξεκινάς πάλι από την αρχή και τελικά καταλήγεις να ζεις πάλι τα ίδια... Αρχι...ιδια!! ================================================================== Όταν καταλάβω ότι η άλλη υποκρίνεται στο σεξ ξενερωνω και παταω άλλο βιντεακι.. ================================================================== Η αλήθεια είναι ότι όταν έχω 20 λεπτά ελεύθερα, τα περνάω και τα 45 στο facebook ================================================================== Η φράση να έχεις μια ζωή με Χαρά Ελπίδα Ειρήνη και Ευτυχία... δεν είναι ευχή, παρότρυνση για παρτουζα είναι! ================================================================== Ο τροχός πρέπει μάλλον να έχει κολλήσει στο σημείο που γ@μ@νε τον φτωχό..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΤΑΚΕΣ
|
|
|||
|
|||
χαχα
|
|
|||
|
|||
Ο τροχός πρέπει μάλλον να έχει κολλήσει στο σημείο που γ@μ@νε τον φτωχό.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||