|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αστεια και χαζα....
Φήμες λένε ότι κάποιος κατάφερε να λύσει κόμπο από σακούλα ντελιβερά.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Αν αγαπάς κάποιον, άσ' τον να φύγει... Αν δεν γυρίσει, πάρε σκύλο... Αυτοί γυρνάνε πάντα! ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Έξω στο μπαλκόνι να ανεμίζει ελληνική σημαία & μέσα στο σαλόνι να παίζει Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής... Αυτοί οι γείτονες κάτι κάνουν λάθος... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Φήμες λένε ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν πάτησε "αναβολή αφύπνισης" όταν χτύπησε το ξυπνητήρι του κινητού του. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Φήμες λένε πως υπάρχει άνθρωπος που έφαγε πεντακάθαρη Halls χωρίς κολλημένο ούτε ένα χαρτακι απ΄τη συσκευασία της.. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Αν το στριμώχναμε λίγο,χωρούσε άλλη μια μέρα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας.. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Ζητείται γκόμενα ψυχοπαθής,να μην χαλάσω το σερι. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── 3,10 το κουτάκι η μπύρα στο περίπτερο..λογικά θα βγάλει και μεζέ. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Όταν ήμουν μικρος δεν με ένοιαζε τι θα φορέσω, κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες κατάλαβα πως ούτε την μάνα μου την ένοιαζε. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Ήρθε και ο λογαριασμός της ΔΕΗ.Λογικά ο ανεμιστήρας που είχα ανοιχτό όλο το καλοκαίρι,ήταν από Boeing 747.Δεν εξηγείται αλλιώς... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Όταν με πλησιάζουν άστεγοι και πρεζάκια τους αιφνιδιάζω ζητώντας τους πρώτος λεφτά. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Τη δικιά μου την κορμάρα την έχτισα με καρμπονάρα.. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Μετά από δύο μήνες έβαλα 50 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο και μετα δεν έπαιρνε μπρος. Μάλλον έπαθε εγκεφαλικό απο την συγκίνηση... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Γιατί νευριάζετε που ήρθε η Μέρκελ στην Ελλάδα;Εσείς άμα αγοράζατε σπίτι δεν θα θέλατε να το δείτε; ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Σβήσε το Facebook και αν θυμηθεί κανείς άλλος εκτός από τη μάνα σου τα γενέθλια σου,θα κάτσω να με ####ις... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Πάντως πέρα απ'την πλάκα,είναι το Μοναστηράκι. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Eύχομαι στις Σοφίες, πίστη, ελπίδα και αγάπη, στις Ελπίδες, σοφία, πίστη και αγάπη, στις Αγάπες, σοφία, πίστη κι ελπίδα και στις Πίστες, πολλά γαρύφαλλα!! ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Ο κόκορας του γείτονα μπήκε στην αυλή μου... Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που θα τον σκεπάσει... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Πάω στο ΙΚΕΑ σήμερα και τους ζητάω ένα ποτήρι νερό.Μου δίνουν δύο άτομα υδρογόνου και ένα άτομο οξυγόνου και μου λένε φτιάξτο μόνος σου. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Έριξα μια σταγόνα fairy στην κοιλιά μου αλλά τίποτα, δεν αφαίρεσε τα λίπη μου. Απατεώνες... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Όλα χαλάνε...Άνθρωποι,κοινωνία,σ####ις,φραπεδιέρα. Ειδικά με την φραπεδιέρα ξενέρωσα πολύ,δεν το περίμενα.. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── -Γιε μου που πας;; -Μάνα θα πάω να σφάξω ένα δράκο. -το μπουφάν σου πάρε. -Αμάν ρε μάνα!!! Αμάν!!! Αη Γιώργης, 282μ.Χ. ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── το έχετε καταλάβει ότι στο μέλλον θα υπάρχουν παντού γιαγιάδες και παππούδες με τατουάζ; ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── -Ακόμα κ η θρησκεία το λέει,ότι για μια γυναίκα αξίζει να καταστραφείς... -Η θρησκεία; Aντε ρε πού το λέει;;; -Στο κάτω κάτω της Γραφής.... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Στάδια γυναικείας τριχοφυίας: 1) Φρεσκοξυρισμένη 2) Τριών ημερών 3) Τις αφήνω για αποτρίχωση 4) Δεν έχω γκόμενο και είναι χειμώνας 5) ΚΚΕ ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── -Φιλαράκι έχεις 1 ευρώ να πάρω τη δόση μου??? -Και που ξέρω εγώ ότι δεν θα πας να πάρεις τυρόπιτα??? ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Ο σωστός έλληνας έχει κινητό που κάνει 600 ευρώ αλλά κάνει αναπάντητες γιατί δεν έχει λεφτά για κάρτα! ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── 10 xρονών και έχουν iPhone, laptop, facebook.Eγώ όταν ήμουν 10,ένιωθα cool επειδή πήρα καινούριους μαρκαδόρους. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αστεια και χαζα....
|
|
|