|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προκαλεί η LIDL
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προκαλεί η LIDL
θα το χωνέψουμε και αυτό...
αποκτήσαμε γερό στομάχι... στην υγειά μας... |
|
|||
|
|||
προτιμάμε ελληνικά
είναι θέμα ηθους και εθνικής συνείδησης |
|
|||
|
|||
Να βοηθησουν λιγο ομως και με τις τιμες |
|
|||
|
|||
Τα οποία είναι και καλύτερα. Επίσης πολύ απλά θα μπορούσαν να κατεβάσουν και το φπα μόνο στα Ελληνικά προιόντα και τότε θα έβλεπες με την μία πως θα προτιμούσε ο ο κόσμος τα Ελληνικά ...άσε που θα σωζόντουσαν και πολλές εταιρείες που τωρα παραπαίουν γιατί δεν έχουν δουλειά. |
|
|||
|
|||
με το συμπαθιο..... οταν τους αφήσουμε να γίνουν μονοπώλεια οι ξένες εταιρείες τότε θα σου πω για τιμές και ελεύθερη διαμόρφωση τιμών |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θέλει το χρόνο του και αυτό .
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι απλο ρε παιδια! Μποϊκοταζ στην συγκεκριμενη (Γερμανικη) αλυσιδα σουπερ μαρκετ!!! Για να σφιξουν "πολυ" και οι δικοι τους κολοι ! ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ απο τα LIDL !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχώς φίλε μου αυτό δε γίνεται. Θα μας την πέσουν για προστατευτισμό κλπ κλπ. Βέβαια ας έχουμε υπόψη μας ότι στη Γερμανία υπήρχε για πολλά χρόνια νόμος που προστάτευε την VW από εξαγορά από ξένους. Οπότε τα περί ανταγωνισμού, προστατευτισμού κι άλλων αυτισμών είναι θέμα ερμηνείας τελικά, αλλά όπως λέει ο σοφός λαός, με τον παρά μου μαμάω και την κυρά μου. Κι εμείς ως ζήτουλες φτωχομπινέδες δεν έχουμε μεγάλα περιθώρια. Είναι ώρα να συμμορφωθούν κι οι έλληνες παραγωγοί, βιοτέχνες, γιατροί, δικηγόροι κλπ κλπ Οταν ακόμη σου χρεώνουν τον καφέ 4 ευρώ, τι να πεις;! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
lidl | stelios1977 | Ποδήλατο | 6 | 22-03-2011 12:21 |
Κράνος LIDL | Capitain | Κράνη | 48 | 05-03-2011 00:07 |
Φορτιστής μπαταρίας στα Lidl | soter3gm | Διάφορα | 7 | 12-10-2009 18:30 |
Καφές: Προκαλεί αλλά & καταπολεμά τον πονοκέφαλο | skippybi | Υγεία | 5 | 23-08-2009 22:30 |
Προσφορές στα Lidl | soter3gm | Ένδυση | 18 | 31-05-2009 00:49 |