|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
AΘΗΝΑ, 7 - Ι - 2012, για μια και μοναδικη παρασταση!
Το λοιπον, το Σαββατο του Α!-Γιαννιού ("Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντως") θα ειμαστε Αθηνα.. Το πρωινο, ειναι αφιερωμενο σε καποια μουσεια (βασικα, αυτο της Ακροπολης και βλεπουμε..) Τουτεστιν, απο βραδακι και μετα, ειμαστε (και εχουμε ολη τη διαθεση!) για κανενα μεζεδοτσιπουρακι! (Ασε που η ρακη θα βρισκεται στο portε bagage με βρυσακι, ετοιμη!! ) Το λοιπον, με οποιον 1. εχει μεινει ακομα στην πολη (παρ'οτι εορτες κλπ) 2. δεν τον λενε Γιαννη, 3. δεν εχει Γιαννηδες-Ιωαννες για επισκεψη και 4. εχει ορεξη, ΤΑ ΛΕΜΕ! (Τηλ. στο προφιλ μου.. ) |
|
|||
|
|||
Με το καλό να μας έρθεις Θάνο !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: AΘΗΝΑ, 7 - Ι - 2012, για μια και μοναδικη παρασταση!
Δυστυχώς, είμαι καλεσμένος σε Γιάννη ...
Αφήνω μια ... χαραμάδα ανοιχτή ...
|
|||
|
|||
Την κουρτινα "3", στον κυριο!...
|
|
|||
|
|||
Θανάση θα το κανονίσω εγώ να βρεθούμε για κρασάκι...Πάρε τηλέφωνο όταν μπορείς...
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε Θανάση όλο και κάποιος θα μπορέσει να σας κάνει παρέα βλέπε Στρατο . |
|
|||
|
|||
AΘΗΝΑ, 7 - Ι - 2012, για μια και μοναδικη παρασταση!
Απόσπασμα:
Ραντεβού εδώ. |
|
|||
|
|||
Καλώς να έρθεις
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι ευχές δίνετε στους πολιτικούς για το 2012; | ortho | Διάφορα | 24 | 03-01-2012 17:09 |
..Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, Δολομιτικο μοτο-clipακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 29-06-2011 13:21 |
Άλλη μια διάκριση για τα παλικάρια μας | Corsair | Ελλάδα | 16 | 10-04-2011 13:39 |
Νεα scanner για τα αεροδρομια!!!(Ακαταλληλο για ανηλικους) | vasorfa | Χιούμορ | 39 | 02-03-2011 15:41 |
Ας επαναφερουν την θανατικη ποινη για μια μερα!!! | Kwstas_kef | Ελλάδα | 8 | 28-10-2009 22:01 |