|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
mini cooper
1.400 22000χλμ μοντ ΜΑΙΟΣ 2010
ΑΡΙΣΤΟ ΜΕ ΒΟΟΚ SERVICE... οποιαδηποτε πληροφορια που δεν καλυπτεται απο τις φωτο εδω ειμαι τιμη 16300 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: mini cooper
15800
|
|
|||
|
|||
η τιμη πιο κατω φιλε....οσο δεν παει...για να πουλησεις πλεον πρεπει να σκοτωσεις
|
|
|||
|
|||
Kaλοπούλητο το τουμπανακι...
|
|
|||
|
|||
δεν το σκοτωνω αρχηγε..καλυτερη τιμη γινεται απο τα 15800 και αντιλαμβανομαι, αλλα τους γραφω στα π@π@ρια μου οσοι προτεινουν σκοτωμενη τιμη στο κινητο μου.(δεν αναφερομαι προσωπικα)
siraxanz ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
καλοπουλητο παντως
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι χαλι ειναι αυτο με τα μηνυματα ρε παιδι μου ; Και το κορυφαιο ολων ειναι οτι, γραφουν με υφος χιλιων καρδιναλιων ! Σαν να σου προσφερουν ΤΑ χρηματα... Νομιζουν οτι μετρας δευτερολεπτα πριν πεσεις στο γκρεμο , απλα επειδη πουλας! spam of Kαλοπουλητο φιλε και υπομονη. |
|
|||
|
|||
διαβαζω....ξαναδιαβαζω....λογο κρισης απολυουν,λογο κρισης προσπαθει ο ενας να χαντακωσει τον συνανθρωπο του προς οφελος του,λογο κρισης βαζουμε αγγελιες εδω ειτε για 1200adv ειτα για rt η κρανος γαντια κλπ ειτε για mini και ενω το εχεις μια Χτιμη και λογικο ,λογικοτατο(!!!) να κανεις παζαρια σαν ενδιαφερομενος σου πεταει οτι εχει χμε πολλα - αλλαα μετρητα...
βαλτα εκει που ξερεις και αν δεν ξερεις ελα να στον κανω κουμπαρα. ΔΕΝ αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν εχω δεκτει τηλ και εκτος φορουμ Ας ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ αντιληψεις ΝΑΙ στο παζαρι οχι στη πονηρογυφτια 15000 τιμη λοιπον με το σημα και λαστιχα new |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται Mini..! | syan | Πωλήσεις γενικώς | 13 | 27-09-2011 20:58 |
ΜΙΝΙ COOPER | PACO | Πωλήσεις γενικώς | 11 | 02-05-2011 23:13 |
IPHONE mini? | renovatio | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 15-02-2011 13:44 |
To Mini στο wrc | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 2 | 28-07-2010 04:44 |
BMW - Mini Cooper | vpentza | Αυτοκίνητο | 7 | 25-02-2010 23:09 |