|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο 50χρονος και οι εξετάσεις ....
Ένας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, και ο γιατρός του
δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο. - τί έγινε; που είναι το δείγμα; - άσε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα, πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί, τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα - τίποτα;;;; - τίποτα, τίποτα. φώναξα και την κόρη μου - και την κόρη σας!!!! - ναι, τί με τα χέρια, τί με το στόμα, τίποτα! προσπαθήσανε και οι δύο μαζί, τίποτα. ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε και την γειτόνισσα. - την γειτόνισσα;;;; - ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα. - μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε... - ακριβώς γιαυτό ήρθα γιατρέ, δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο 50χρονος και οι εξετάσεις ....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
καλοοο!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
οι Aναβάτες και ο Μπασκετμπολίστας.... | frits | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 27-08-2010 21:49 |
Μηνύουν το Google οι φωτογράφοι και οι εικονογράφοι στις ΗΠΑ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 26-04-2010 00:23 |
Eco-driving εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης από το 2009 | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 2 | 21-03-2009 15:59 |
Τοτος και οι εξετάσεις | KostasGS | Ανέκδοτα | 4 | 13-01-2009 00:29 |
Υποχρεωτική η oικολογική οδήγηση στις εξετάσεις υποψήφιων οδηγών | BATIGOL | Επικαιρότητα | 8 | 09-01-2009 23:16 |