|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λουκέτο στην EVIMA
Πριν λίγο πληροφορήθηκα ότι έκλεισε η ασφαλιστική εταιρεία evima προσοχή σε οσους ''ηταν΄΄ ασφαλισμένει ! Εγώ μπαίνω πρώτος στην λίστα μετα θύματα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λουκέτο στην EVIMA
Αυτος που τη πατησε ειναι ο ασφαλιστης σου.....αν ειναι σωστος επαγγελματιας θα παρει αυτος την ευθυνη....
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς θα πάρει αυτός την ευθύνη ; Έχω το pix ασφαλισμενο και στο τηλ που του έκανα μου είπε να δούμε ...... Περίμενε ............. Άμα με σταματήσει η αστυνομία εγώ θα τους στείλω σε αυτόν #### την Ελλάδα των απατεώνων #### μου !!!! Το gs ευτυχώς το έχω στην interamerican όσο βέβαια μπορεί με την παν απατεωνια να ειναι ευτυχώς !!!!!
|
|
|||
|
|||
ειναι υποχρεωση του ασφαλιστη να σε βαλει σε αλλη εταιρια χωρισ καμια επιβαρυνση.....αν δεν γινει αυτο καντην με ελαφρα πηδηματακια.......το ιδιο ειχε συμβει κι οταν εκλεισαν general trust kai union
|
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι γι αυτο υπαρχει το επικουρικο των ασφαλιστικων εταιριων.
Εστω και με καποια μπερδεματα εισαι καλυμενος μεχρι τη ληξη του συμβολαιου σου. Ρωτα ομως και στην Ενωση ασφαλιστικων εταιριων... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για αστική ευθύνη από την κυκλοφορία οχημάτων, τα συμβόλαια ισχύουν για 30 ημέρες. Μετά την παρέλευση του διαστήματος αυτού, οι ιδιοκτήτες οχημάτων οφείλουν να ασφαλιστούν σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία. Σε περίπτωση που προκαλέσουν ατύχημα, ο παθών θα αποζημιωθεί από το «Επικουρικό Κεφάλαιο».
|
|
|||
|
|||
Θελει προσοχη η ασφαλιση πλεον!!
Το 80% ειναι στο κοκκινο απ οτι μου ειπε φιλος ασφαλιστης, καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να εισαι υσηχοςπαρα με το αγχος τι εγινε και αν εκελεισε, αν θα κλεισει κτλ |
|
|||
|
|||
Ωχ,εγώ ήμουν στην εταιρεία αυτή ασφαλισμενος,το αμάξι δηλαδή,ωστόσο πριν λίγο καιρό με είχε τρακαρει ενα μηχανάκι πίσω,στον προφυλακτηρα,δε το έφτιαξα τοτε,το άφησα για πιο μετά,τώρα?
Sent from my iPad 64gb 4g |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιλησε με τον ασφαλιστη σου καλυτερα να σε κατευθυνει πως ακριβως θα γινει η διαδικασια! |
|
|