|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Saddle Bags
Καλημέρα παίδες,
πλησιάζει η ώρα της άδειας και το "κορίτσι μου ετοιμάζεται" πήγε στον γιατρό, της φόρεσα Crash bars, της καθάρισα τις εξατμίσεις κλπ, της πήρα μπαγαζιέρα...όλα καλά....τώρα θέλω να πάρω σαμάρια και χρειάζομαι την βοήθεια σας καθώς οι απόψεις διίστανται Χρειάζονται βάσεις για τα σαμάρια? οι απόψεις που ακούω είναι 50-50, οι μισοί λένε ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ...οι άλλοι μισοί λένε "όχι ρε δεν χρειάζεται, βάλε μια επένδυση αμίαντο και δεν καίγονται από τις εξατμίσεις" ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είχε πει ότι είχε κάτι δερμάτινα σαμάρια για α ταξίδια (χωρίς βάσεις) και το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι, δερμάτινα σαμάρια ή condura? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Saddle Bags
Δικάβαλος θα είσαι?
|
|
|||
|
|||
Πάντα στα ταξίδια
έχει Ιδιαίτερη σημασία αυτό όμως? Αυτό δεν το ήξερα καν!!!!!! ε ρε τι μαθαίνει κανείς!!!!! Last edited by Akyla; 07-07-2011 at 23:38. |
|
|||
|
|||
καλο ειναι να βαλεις καγκελα,απλα για να μην μπλεξεις με αμιαντους κλπ,για να εισαι σιγουρος οτι και ειναι καλα στερεωμενα,και δε θα γεμισεις την εθνικη με σωβρακοφανελες !!!!οσο αφορα το υλικο cordura για να τα εχεις και χειμωνα εφοσον ειναι αδιαβροχα .
|
|
|||
|
|||
ισως σε βολευε περισσότερο το λουκανικο
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=nivam;417187]ισως σε βολευε περισσότερο το λουκανικο[/QUOTE] αφου λεει το παλικαρι οτι εχει βαλιτσα ...
|
|
|||
|
|||
άμα είναι χωριάτικο με πράσο μεσα....σίγουρα βολεύει καλύτερα
Πέρα απο την πλάκα όμως για δείξε τι εννοείς, δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται |
|
|||
|
|||