|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Aegean Regatta 2012
Ολοκληρωθηκε και φετος ενας απο τους μεγαλυτερους αγωνες του Αιγαιου
με τη συμμετοχη 95 σκαφων και σχεδον 750 ιστιοπλοων Τα τελικά αποτελέσματα είναι: ORCi 1 INTEGRALE με κυβερνήτη τον Σωτήρη Ζαμπέτογλου 2 MELITI IV με κυβερνήτη τον Γιώργο Ανδρεάδη 3 CODE ZERO – VODAFONE με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελεγρή ORC Ιnterantional over 680 1 NEFELI με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο 2 ΜΕΔΟΥΣΑ II με κυβερνήτη τον Στέφανο Κυρατσού 3 JOLLY JUMPER με κυβερνήτη τον Αστέριο Φανίκο ORC CLUB 1 MAKEDONIA με κυβερνήτη τον Στάθη Σοφίτση 2 DANAE με κυβερνήτη τον Θόδωρο Γιαννακούδη 3 CALYPSO με κυβερνήτη τον Χριστόφορο Γριτζελάκη ΙRC 1 BAXIMUS – ENGAIA με κυβερνήτη τον Θανάση Μπαξεβάνη 2 OXYGONON με κυβερνήτη τον Ακη Τσαλίκη 3 MELX II ΕΨΑ με κυβερνήτη τον Σταύρο Παπαγιαννόπουλο Aν και ξερω οτι ο αδελφουλης μου θεωρει τη δευτερη θεση σχεδον αποτυχια εγω επιμενω να του λεω συγχαρητηρια για επιτυχιες τετοιου επιπεδου!! Και του χρονου η ευχη μου να παει το Oxygonon στη φυσικη του θεση! Στην κορυφη! Υ.Γ.Το δικο μας ΜΟΥΤΡΟ ηταν κι εφετος στα πληρωματα του αγωνα.. Περιμενουμε φωτο Last edited by paschalis; 26-08-2012 at 22:39. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Aegean Regatta 2012
Συγχαρητήρια για τον αδερφό, Πασχάλη !
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια
|
|
|||
|
|||
1200 μπραβο στον αδερφο......... ομορφος αγωνας......τους εκανε το χατηρι ο καιρος και η διοργανωση αψογη το μουτρο.....με ποιο πληρωμα ηταν????
|
|
|||
|
|||
Τέτοιοι αγώνεςπρέπει να εχουν υποστήριξη απο οκους μας. Πραγματικά πολυ καλή regata
Πασχάλη συγχαρητήρια για τον αδερφό σου. Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Χίλια μπράβο στο Αδέλφι
Αλλά και με ΜΟΥΤΡΟ πλήρωμα δεν θα μπορούσε κάτι λιγότερο Να μαζευτούμε να το γιορτάσουμε |
|
|||
|
|||
Και του χρονου την πρωτιά Πασχαλη....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αυτη ειναι οικογενεια ο ενασ πρωτος στα βοιυνα και ο αλλος πρωτος στις θαλλασες
μπαβο στο αδερφακι σου παχαλη και του χρονου στην φυσικη του θεση.,., |
|
|||
|
|||
Πολλα μπραβο στον αδερφο σου Πασχαλη.......!!!!!
|
|
|