|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δικηγορικές 'αμοιβές'
Παιδιά ξέρει κανείς, δικηγόρος μάλλον, να μου πει σχετικά με τις ‘υποχρεωτικές’ αμοιβές παράστασης των δικηγόρων και των ανάλογων κλεισιμάτων φάκελων αναλυτικά ανά βαθμίδα δίκης?
Δηλαδή για να δικαστεί η υπόθεση πρωτόδικα, τα έξοδα του δικηγόρου για να κλείσει ο φάκελος, είναι τόσα. Το ίδιο για το εφετείο. Δεν θέλω τις τιμές του εκάστοτε δικηγορικού γραφείου. Θέλω ξερά νούμερα, που πρέπει να δώσει ο δικηγόρος για την κάθε υπόθεση, στο κράτος, αν ξέρει κανείς. Με το ΦΠΑ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δικηγορικές 'αμοιβές'
επικοινωνησε με τον συμφορουμιτη kosttis που ειναι δικηγορος, πιστευω να σε βοηθησει
http://www.gsforum.gr/members/kosttis-1693/ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δικηγορικές 'αμοιβές'
Απόσπασμα:
Eυχαριστώ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η επιβλητική πτήση του Αετού | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 16-03-2013 11:49 |
Σαλονικιώτικος καφές Τετάρτη 14/9/11 στους Ν.Επιβάτες | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 47 | 15-09-2011 19:51 |
Λιβύη, από άλλη οπτική γωνία | ortho | Κόσμος | 0 | 28-03-2011 22:32 |
κυριακατικη βολτιτσα φυσης, αλιαρτος - δεν θυμαμαι -ελικωνας- λιβαδεια ... 21/3 | ace_gln | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 28 | 27-03-2010 00:39 |
Στο Ευρωδικαστήριο η Ελλάδα για τις βιομηχανίες χωρίς περιβαλλοντική άδεια!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 3 | 01-11-2009 10:14 |