|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σεπτέμβριο ιταλια;;
Καλησπέρα σε όλους!!Μου έχει καρφωθει η ιδέα να την κάνω Σεπτέμβριο για ιταλια σαν πρώτη μου εξόρμηση εκτος Ελλάδας με το μοτο μου.τωρα θα ρωτήσετε ,και τι μας το λες ρε μεγαλε;;......... Ε λοιπον σας το λέω γιατι ζητειται παρέα μόνος η διπλός,εγω έτσι και αλλιώς διπλός θα είμαι......αλλα ζητάω και πληροφορίες σχετικά με διαδρομές όμορφες ,ξενοδοχεία με κάποια Ασφαλεια στο πάρκινγκ αλλα και σε ότι άλλο βοηθάει....ολα τα παραπάνω καλοδεχούμενα!!!!......
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σεπτέμβριο ιταλια;;
Ποσες μερες εχεις στην διαθεση σου;
|
|
|||
|
|||
10-15.....πρέπει να τις έχω...
|
|
|||
|
|||
- Μπορεις να επισκεφτεις την Costiera Amalfitana μεταξυ Salerno-Sorento νοτια της Napoli.
-Την Τοσκανη[Sienna-San Gimignano κ.α.] -Cinque Terre[Eθνικο παρκο] |
|
|||
|
|||
αχ ρε κρίση
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ,ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ. ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ?
|
|
|||
|
|||
Απλη υπενθυμιση.
Ο φιλος, συμφορουμιτης ΙΟΤΗ1Χ εχει πρακτορειο για ακτοπλοικα δρομολογια. Νομιζω οτι ενα μηνυμα-τηλ-κτλ θα σας βοηθουσε σε εισιτηρια, πληροφοριες και αποφυγη ταλαιπωριας |
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Ηλία,
Κάνε και μιά αναζήτηση στο φόρουμ, θα σου έλεγα να κινηθείς Βόρεια για αρχή! Στα ΙταλοΑυστριακα συνορα ...Άλπεις κιετς Την κυρίως Ιταλία άστη για δευτερο ταξίδι Από Λίμνη Γκάρντα και πάνω για σεφτέ και θα κολλήσεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλησπερα!ειμαι ο Αλεξανδρος απο τρικαλα!εγω θα παω ιταλια για για να δω f1.εισητηριο δεν εβγαλα ακομη αλλα πρεπει να ειμαι Ιταλια στις 9 Σεπτεμβρη πρωι!αν ενδιαφερεσαι? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΕ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ 11-12....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΑΛΠΕΙς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΚΑΙ ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ) ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. |
|
|