|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Eπίδαυρος - Κυριακή 18-01-09
Κανονίσαμε με τα παιδιά στο καφέ της Τετάρτης για ένα καφεδάκι στην παλιά Επίδαυρο την Κυριακή
Ώρα αναχώρησης 8.30π.μ στα διόδια Ελευσίνας !!! Πληρώνουμε και περιμένουμε δεξιά. Last edited by KostasGS; 15-01-2009 at 01:33. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eπίδαυρος - Κυριακή 18-01-09
Πολύ όμορφη και κοντινή βόλτα
Άντε άντε γιατί στην εκδρομή της Βυτίνας δεν μπόρεσα να έρθω και έχω πάθει στέρηση |
|
|||
|
|||
Απάντηση: καφεδακι τιν κυριακκη-18-01-09
Mόνο ?
Και αμα πεινάσουμε ? Οι εκδρομες πάντα να ξέρεις μας ανοίγουν την όρεξη mr laerti !!! |
|
||||
|
||||
Και καφεδάκι ΚΑΙ μεσημεριανό και, και .....
Ότι κάτσει κι όπως κάτσει ... .
|
|||
|
|||
Αν δεν μπορέσω να έρθω λόγο της δουλειάς δεν στεναχωριέμαι,...
Εκείνη την ημέρα, θα χάσετε όλοι σας τα κλειδιά από τις μηχανές, θα έχει 4 μέτρα χιόνι μέσα στην Επίδαυρο, 120 μποφόρ στο κόλπο της Επιδαύρου και μια πεταλούδα με το φτερούγισμά της κάπου στη Κίνα θα έχει δημιουργήσει έναν ανεμοστρόβιλο που θα χτυπήσει την καφετέρια που θα κάτσετε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι από την μεριά μου δεν πιστεύω ότι θα πιάσει η συγκεκριμένη ευχή του φίλου bmwnek γιατί από την παρέα και τις πολλές μηχανές που θα πάτε αποκλείεται να υπάρχουν οι τέλειες συνθήκες ηρεμίας που να δημιουργήσουν το φαινόμενο . Να περάσετε καλά παιδιά και να προσέχετε όσοι από εσάς πάτε . . |
|
|||
|
|||
Καλό μου ακούγεται!
|
|
|||
|
|||
Θα είμαι εκτός Ελλάδας το ΣΚ, εύχομαι όμως όσοι και όσες πάτε να περάσετε υπέροχα κι εγώ να σκάω από τη ζήλια μου και τα νεύρα μου που -σε ακόμα μια εκδρομή- δεν θα μπορέσω να έρθω!
Μαρία |
|
|||
|
|||
Παίδες να περάσετε όμορφα και να χαρείτε τη βόλτα...εγώ τη Κυριακή δεν θα τα καταφέρω!
|
|
|||
|
|||
μάλλον για μέσα με βλέπω...
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|