|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χωμάτινα λάστιχα σε 1150 ADventure
Φίλοι μου καλημέρα, θέλω να αλλάξω λάστιχα στη μπέμπα μου (R 1150 GSAdv) και λόγω των μικτών διαδρομών εδώ στο νησί (άσφαλτο-χώμα) λέω να βάλω χωμάτινα.
Διαβάζω αρκετές μέρες σε ξένα φόρα και δεν έχω βγάλει άκρη. Έτσι λοιπόν χρειάζομαι τη βοήθειά σας, είμαι μεταξύ Metzeler Karoo, Continental TKC 80 και Michelin T63. Όποια συμβουλή δεκτή απλά και μόνο να θυμίσω ότι η μηχανή πάει χώμα και άσφαλτο. Όταν λέω χώμα δε μιλάω για πολύ λάσπη και όταν λέω άσφαλτο μιλάω για μέγιστες ταχύτητες των 140 km/h ελπίζω τα στοιχεία που έδωσα να βοηθούν τους πιο έμπειρους του είδους και να καταθέσουν τη γνώμη τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Last edited by Lerian; 04-05-2010 at 12:31. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωμάτινα λάστιχα σε 1150 ADventure
Φιλε μου εγω δεν ξερω μιας και ειμαι νεος στα on off. Η γνωμη παντως του κολλητου μου που εχει caponord Πολλα χρονια ειναι πως τα anakee ειναι ο τελειος συνδυασμος για on και off! Εγω την πηρα με αυτα και εντυπωση μου ειναι πως κανει και τα δυο καλουτσικα! Συγκριση ομως δεν μπορω να κανω εκ των πραγματων!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φίλε μου !
|
|
|||
|
|||
Με βαση αυτα που λες νομιζω οτι η επιλογη σου ειναι μια:Continental TKC80.
Παρα πολυ καλα στην ασφαλτο (στην βροχη θελουν προσοχη, οπως ολα αλλωστε). Προσωπικα ενοιωθα παρα πολυ μεγαλη σιγουρια μ αυτα παρα ακομα και με τα ασφαλτινα. Στο χωμα ειναι και εκει πολυ καλα. Γι αυτο που κανεις ομως ειναι τελεια. Με λογικη χρηση (νορμαλ χωμα και μεχρι 140χλμ/ωρα στην ασφαλτο) θ αντεξουν και 10000χλμ. Μην βαλει Karoo. Ναι μεν θεωρουνται καλυτερα στο χωμα, αλλα στην ασφαλτο δεν κρατανε και πολυ καλα (ιδιαιτερα στο βρεγμενο ειναι παναγια βοηθα) και τρωγονται πιο γρηγορα και στην ασφαλτο και στο χωμα. |
|
|||
|
|||
Ηλία σε ευχαριστώ, κάπου εκεί έχω καταλήξει αλλά ήθελα και τη γνώμη των ειδικών, και η δική σου είναι πολύτιμη.
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχε υπόψη σου ότι τα Karoo T είναι ίδια με τα TKC80 και είναι περίπου 40-50 € φθηνότερα! |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά διαβάζω σε ξένα φόρα και για κάποιο Heidenau K60, ξέρει κανείς τίποτα για αυτά ;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελαστικά Heidenau K60 - Αγορά / Forum |
|
|||
|
|||
εχω και εγω το ιδιο προβλημα και εψαξα να βρω ενα ελαστικο που να τα κανει και τα δυο,δηλ.ασφαλτο και χωμα.στην ελλαδα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει δυστυχως ελαστικο 50-50.Υπαρχει μονο μια λυση το heidenau k60 αλλα με την εταιρεια που επικοινωνησα μου ειπανε οτι τα ελαστικα θα ειναι στην ελλαδα αρχες του χρονου.
|
|
|||
|
|||
η εταιρεια που τα φερνει δεν ειναι αθηνα ειναι στην τριπολη.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
gs 1150 adventure αντίο καταλύτης | batman | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 05-09-2010 18:14 |
Αλλαγή ελαστικών σε gs 1150.. | kotskofi | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-04-2010 08:33 |
ζητειται gs 1150 σε καλη κατασταση........ | gsmaniac | Ζήτηση | 17 | 03-02-2010 16:21 |
Πωλείται 1150 gs ADVENTURE | PITS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 20-12-2009 17:56 |
BMW 1150 GS Adventure '02 αριστη με προικα | pepelepew | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 28-11-2009 10:30 |