|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
GIVI E30 TOUR MONOLOCK
Και αφου αγορασα το Gillera με μπαγκαζιερα....Εχω περισσευμα την givi e30 που ειχα στο παλιο μου 50αρι....Και ειπα καποιος μπορει να την χρειαζεται....
Οποτε..... Πωλειται GIVI E30 TOUR MONOLOCK σε πολυ καλη κατασταση...! Μαζι στην τιμη διδεται και η βαση γνησια GIVI (αξιας 48ευρω).... Τιμουλα στα 65 ευρω.... Φωτο... Αν την παρει καποιος απο το φορουμ κοβω και το 5ευρω για να του βγουν δωρεαν τα μεταφορικα..... Για θεσ/νικη σας την κατεβαζω και γω!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GIVI E30 TOUR MONOLOCK
γιατι εχω την εντυπωση οτι θα την κατεβαζες και 500χλμ νοτιοτερα για την βολτα
καλοπουλητη Γιαννη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αλλαγη στην τιμη 50 ευρω!!
|
|
|||
|
|||
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα το ποσταρω εδω.....
Μαζι με το σκουτερ το παλικαρι που το αγορασα μου εδωσε και 2 λουκετα οπως και μια βαση δαπεδου για αλυσιδα και επειδη εγω εχω γκαραζ δεν θα την χρειαστω αν καποιος την θελει με 25 ευρω....... Για μια πυλωτη ή κοντα στον χωρο εργασιας για καποιον μπορει να φανει σωτήρια! Ειναι κλειστη η συσκευασια δεν εχει ανοιχτει..!! Α!!! Και ενα up για την βαλιτσα 40 ευρω να φευγει.... Και για να μην με περασετε για κανα εμπορα, ειναι παραπανησια πραγματα αποθηκης!!! Last edited by siraxanz; 24-01-2013 at 22:41. |
|
|||
|
|||
Παιδια 15 η βαση για την κλειδαρια και 30 η βαλιτσα για να φευγουν βαρεθηκα να τα βλεπω!!! |
|
|||
|
|||
Up
40 ευρα ολα......Αντε για να παρω σερπαντινες-κομφετι να πεταξω σε κανα παρτυ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πληροφοριες ΕΔΩ Last edited by zandesiro; 19-03-2013 at 18:39. |
|
|||
|
|||
Την πηρα τη βαση Γιαννη.
Οποτε κατεβεις η στην πιτα αλλαζει χερια. Παω να παρω και τις βιδες να ειμαι ετοιμος |
|
|||
|
|||
Πασχαλη εχει βιδες μεσα!!
Λουκεταρισε το κιολας θα τα πουμε στην πιτα! Last edited by zandesiro; 20-03-2013 at 00:45. |
|
|