|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
GSA Ζελατίνσ
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η ψηλότερη ζελατίνα για adv (εκτός της μαμίσιας)?? Έχω την gs1200 άλλα ο προηγούμενο ιδιοκτήτης την είχε παραγγείλει με την ζελατίνα του adv..έχω διαπιστώσει εσωτερικά ραγισματάκια και μάλλον βάινω προς αλλαγή!!
Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GSA Ζελατίνσ
εδω εισαι... Ergo Wunderlich
|
|
|||
|
|||
εάν έχεις διαπιστώσει τα ραγισματάκια γύρω από τις 2 εμπρός βίδες που κρατάνε τη ζελατίνα πάνω στο "Π" του φαναριού, να ξέρεις ότι δεν κινδυνευει να σπάσει...απλά όποιος έχει κάνει την συναρμολόγηση δεν έχει τοποθετήσει σωστα τα τσιμουχάκια ή έσφιξε τις εν λόγω βίδες παραπάνω από ό,τι έπρεπε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εδω εισαι... Ergo Wunderlich
χμχμ...πολύ καλή η ζελατίνα...θέλει και βάσεις δικές της από οτι καταλαβαίνω!!!! Last edited by dionysisgs; 03-08-2011 at 15:57. |
|
|||
|
|||
όπου εφάπτεται η ζελατίνα σε σταθερό σημείο έχει υλικό να απορροφά τους κραδασμούς...τσέκαρε λίγο αν γενικά έχει τοποθετηθει σωστά...στο manual πρέπει να έχει φωτό από όλα τα σχετικά...
|
|
|||
|
|||
Φοβερή ζελατίνα. Είμαι 1,90 και δεν καταλαβαίνω καθόλου αέρα. Βάση δεν χρειάζεται καινούρια. Χρησιμοποιείς την ήδη υπάρχουσα της μαμάς ζελατίνας. Εγώ βασικά είχα την απλή ζελατίνα πριν και χρησιμοποίησα την ίδια βάση. Με την βάση από Adv δεν ξέρω τι παίζει.
|
|
|||
|
|||
Τέλεια νέα!!!! Μου φένεται οτι σημερα ειναι ημέρα αγοράς!! Ευχαριστώ πολύ!! παρακαλώ να κλήσει το post!!
|
|
|