|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...έλα μαζί μου μια βόλτα....
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=fk1Q9y6VVy0
- ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - θα πάμε μακριά? - μακριά, κοντά...μέχρι εκεί που φτάνει η ματιά μας, μέχρι εκεί που αγγίζει το δάχτυλό μας... - θα μου αρέσει? - ίσως... - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - θα φοβηθώ? - μονο αν κλείσεις τα μάτια σου... - εσύ τα κλείνεις? - κάποιες φορές ναι... - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... -υπάρχει προορισμός? - ναι - θα μείνουμε πολύ εκεί? - όχι - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - και αν νυχτώσει? - τότε θα κλείσεις τα μάτια - για να φοβηθώ? - για να ονειρευτείς... - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - μπορεί να βρέξει - σε τρομάζει η βροχή? - δεν ξέρω...εσένα? - οι αστραπές...ναι αυτές... - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - θα κουραστώ? - εγώ, ίσως πιο γρήγορα από εσένα... - και...? θα σταματήσουμε? - όχι - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - θα έχουμε παρέα? - ναι - τους ξέρω? - θα τους γνωρίσουμε μαζί - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - θα πάμε μακριά? - έχει σημασία? - όχι - πάμε... - ...έλα μαζί μου μια βόλτα... - τώρα? - τώρα. Αργήσαμε... Κείμενα & Φωτογραφίες Γκαραγκούνης Βαγγέλης Last edited by Vagelis Gar; 21-07-2013 at 03:17. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...έλα μαζί μου μια βόλτα....
Συγχαρητήρια ......
|
|
|||
|
|||
Για αλλη μια φορα μας ταξιδευεις μαζι σου...σε ευχαριστω...
|
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...
ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ |
|
|||
|
|||
Καλο μου φιλαρακι με εστειλες για πολλοστη φορα αδιαβαστο πρωι πρωι και ειμαι και ξενυχτης.Μπραβο και παλι μπραβο.Πρεπει να βρεθουμε συντομα.
|
|
|||
|
|||
Βαγγέλη δεν μπόρεσα να σε ψυχολογήσω ποτέ..
Ομως πολλές φορές αγγίζεις την ψυχή μου με τις φωτογραφίες και τα κείμενα σου.. Καλή Κυριακή να έχεις φίλε μου.. |
|
|||
|
|||
Νά'σαι καλά!
|
|
|||
|
|||
Όπως πάντα απίθανος .Σε ευχαριστούμε Βαγγέλη
|
|
|||
|
|||
Απόλαυση.....γαλήνη...αυτά μου έδωσες,ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Αψογος!
|
|
|