|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GS FORUM
ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ!! Θέλω αυτοκόλλητα μικρά, θέλω μεσαία, θέλω μεγάλα!! Θέλω αυτοκόλλητα στρογγυλά, θέλω τετράγωνα, θέλω μακρόστενα!! Θέλω αυτοκόλλητα για το κούτελο, για το στήθος, για το "κλουβί" στο παρμπρίζ, για το φοριαμό στη δουλειά!!
Ύπάρχουν αυτοκόλλητα GS FORUM; Γιατί αν δεν υπάρχουν, να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GS FORUM
Σιγα σιγά όλα θα γίνουμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέρα από την πλάκα, το θέμα μας απασχολεί εδώ και καιρό. Το κόστος κατασκευής είναι αρκετά υψηλό τη στιγμή την οποία δεν μιλάμε για 10 αυτοκόλλητα και ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή! Αν έχεις να μας προτείνεις κάποια λύση, ευχαρίστως να την ακούσουμε. |
|
|||
|
|||
Παιδιά επειδή είναι μέρος της δουλειάς μου, θα χαρώ να βοηθήσω.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είναι καλή φάση τα αυτοκόλλητα, θα μαζευτούμε πολλοί για παραγγελία. Δεν μπορώ να βοηθήσω στην κατασκευή αλλά θα βάλω σίγουρα στη μηχανή.
|
|
|||
|
|||
Για σας παιδιά, γνωρίζω το αντικείμενο και μπορώ να τα φτιάξω. Παλιότερα είχα δώσει προσφορά στον Λεονόκαρδο. Δεν ξέρω αν έχετε φτιάξει αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολη εποχή. Μπορεί να βγεί σε πολλές διαστάσεις και ποικιλία χρωμάτων ποιότητας και υλικού. Ενδεικτικά σας αναφέρω μερικά αυτοκόλλητα ανεξαρτήτως μάρκα. Μονομερές με εγγύηση 3 χρόνια (δεν το προτείνω), πολυμερές εγγύηση 5-7 χρόνια (προτεινόμενο), ανακλαστικό (καλύτερο από τα άλλα μιας και χρησιμοποιείται στην οδοποιία, πολύ υψηλή αντοχή και πανάκριβο).
|
|
|||
|
|||
Ξέχασα να σας πω ότι εκτός από το λογότυπο μπορούμε να φτιάξουμε κι άλλα σχέδια γύρω από το θέμα BMW και GS, π.χ. μεγάλο σήμα BMW πίσω στην μπαγκαζιέρα, nickname κλπ.
|
|
|||
|
|||
Υπόδειγμα,
διαστάσεις κλπ, θα αναρτηθούν σύντομα... |
|
|||
|
|||