|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
KTM Adv. με κίνηση και στους 2 τροχούς;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η KTM δουλεύει αυτόν τον καιρό στην εξέλιξη ενός συστήματος, που θα παρέχει κίνηση και στους δύο τροχούς (2WD). Το πιθανότερο είναι πάντως προς το παρόν ότι θα το κυκλοφορήσει ως κιτ στην αγορά και όχι μαζί με κάποιο από τα μοντέλα της. H αυστριακή εταιρεία φέρεται να έχει δοκιμάσει παρόμοια συστήματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στη διεθνή αγορά . Στόχος της είναι να μην βάλει αυτό το σύστημα σε μοντέλα της γκάμας της, γιατί σύμφωνα με τους ανθρώπους της, αυτό απαιτεί μεγάλες αλλαγές για ένα project που δεν υπολογίζουν να τύχει ευρείας αποδοχής. Αντίθετα, σχεδιάζουν όπως ήδη αναφέραμε, να το ετοιμάσουν και να το διαθέσουν στην αγορά ως ένα ανεξάρτητο κιτ παροχής κίνησης και στους δύο τροχούς, το οποίο όμως να είναι αρκετά εύκολο να τοποθετηθεί εύκολα (και καλά αποτελέσματα) σε κάποιο από τα μοντέλα της από ιδιώτες που εκδηλώσουν αυτή την επιθυμία. πηγή: www.mototriti.gr |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KTM Adv. με κίνηση και στους 2 τροχούς;
To έχω δεί πως πηγαίνει στο χώμα με κίνηση μόνο πίσω,αν όντως βγεί κάτι τέτοιο για το 990 Adventure τότε το μηχανάκι κυριολεκτικά δεν θα σταματά πουθενά!
|
|
|||
|
|||
αυτα ειναι!!!!τρομερο μοτορι φιλαρακια!!!!
|
|
|||
|
|||
Σε βλέπω Τάκη αν βγει κανένα τέτιο εργαλείο, να το παιρνεις.. και έπειτα να πηγαίνεις στη δουλειά σου, πάνω από τα αυτοκίνητα!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χαχαχαχαχαχ...φιλε δεν θα κολονη πουθενα το εργαλειο!!!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γιατί, ####νει τώρα πουθενά ;;;;;;;
|
|||
|
|||
Kωλόνει ####νει... Προχθές πίναμε καφε και ήταν κάτι κοπελιές απέναντι.. και ####σε να μιλήσει. Να μου πεις μπορεί να είχαν ρωτευτεί εμένα , αλλά οκ εγώ δεν ασχολήθηκα. Αν είχε 2χ2 δεν θα ####νε !!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στους....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 19-01-2009 16:43 |
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και με πολλά posts!! | teo | Καλώς ήλθατε | 16 | 13-01-2009 17:43 |
Χρόνια πολλά στους....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 09-01-2009 21:59 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |
Χρόνια πολλά στους..... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 26-12-2008 14:43 |