|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το πρωτο ταξιδι της υπολοιπης ζωης μου!!!
Καλησπερα φιλοι.
Λεω καπου εδω να σας διηγηθω κι εγω την δικη μου ιστορια απο το πρωτο μου ταξιδι εξω απο τα συνορα αυτης της χωρας... Το ταξιδι ξεκινησε στις 9 Ιουλιου του 2010,ημερα Παρασκευη απο την Καλλιθεα με αρχικο προορισμο την ΑΡΤΑ και τα Γιαννενα... P4231601.jpg |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το πρωτο ταξιδι της υπολοιπης ζωης μου!!!
Σκοπος του ταξιδιου αυτου ηταν ο θρησκευτικος μου γαμ ος με την Εφη,συντροφος της ζωης μου και η καλυτερη παρεα στα ταξιδια μου.
Περασε μια ολοκληρη εβδομαδα με γλεντια στα σπιτια του γαμπρου και της νυφης. _DSC0270.jpg Last edited by skippybi; 03-09-2010 at 23:50. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κι αλλο χορο...
_DSC0653.jpg |
|
|||
|
|||
Τωρα τι να πω ρε Νικολα?
αχ....επεσε και αυτο το οχυρο!!!!! Να ζησετε και με γερα παιδια!!!!! αντε να παιρνουμε σειρα και οι λευτεροι!!!!!(λεμε και καμια μαλακι@--να περασει η ωρα) και 'Εφη,,,,,,,ΥΠΟΜΟΝΗ με το παλιοπαιδο,ε? Last edited by vasorfa; 03-09-2010 at 13:27. |
|
|||
|
|||
Και πολυ φαγητο,μα παρα πολυ φαγητο....
_DSC0683.jpg |
|
|||
|
|||
Γειτονια ειμαστε βρε?Εγω λιγο παραπερα απο το κοτοπουλαδικο μενω!Να ζησετε παιδια,και παντα μαζι σε ολα!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω φιλε Βασιλη,και στα δικα σου και γρηγορα!!!
|
|
|||
|
|||
Και συνεχιζουμε με φαγητο....
_DSC0915.jpg |
|
|||
|
|||
Ωχ!!!!Καποιος πρεπει να παει για δουλεια..Θα συνεχισω αργοτερα φιλοι....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακατασκευαζοντας το πρωτο μου ON OFF | nibo | Παλαιά μοντέλα - Classic | 8 | 08-06-2010 21:59 |
Το πρωτο χιονι | konnstas | Ιδέες και σχόλια. | 12 | 08-04-2010 01:53 |
Το ταξιδι που δεν εκανα ποτε.. | sansiro.sugata | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 11-11-2009 12:50 |
Γκετεμποργκ Ιουλιος 2009: Το ταξιδι αρχιζει...! | emix | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 21-07-2009 02:08 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 19:59 |