|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Έτοιμο τo επετειακό Cafe Racer για τα 90 χρόνια BMW
Από την περυσινή έκθεση Intermot της Κολωνίας, η BMW σχεδιάζει να γιορτάσει τα 90 χρόνια από την παραγωγή της πρώτης της μοτοσυκλέτας με ένα ειδικό μοντέλο, βασισμένο στο R 1200 R. Το επετειακό μοντέλο θα ονομάζεται NineT, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Motorcyclenews. Η εφημερίδα καταλήγει στο συμπέρασμα αυτό, έχοντας μάθει ότι σε πολλές χώρες η BMW έχει καταθέσει αιτήσεις κατοχύρωσης του ονόματος αυτού ως εμπορικού σήματος. Περισσότερα στο άρθρο του Θανάση Χούντρα εδώ Απίστευτα όμορφο! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτοιμο τo επετειακό Cafe Racer για τα 90 χρόνια BMW
cafe racer δεν το πολυλες εδω που τα λεμε...
Ξεχωριστο σιγουρα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άγγελε ευχαριστούμε για το ωραίο σου άρθρο.Θα σε παρακαλέσω πολύ μόνο σε επόμενο postarisma κάνε απλά copy paste όπως κάνουμε όλοι (ώστε να μην παραπεμπόμαστε σε άλλες ιστοσελίδες)βάζοντας πάντα την πηγή σου.Ευχαριστούμε
|
|
|||
|
|||
γιατί άραγε ο Γερμαναράς δεν φόρεσε στη μοτό τον τελευταίο boxer παραγωγής 2010+
δεν είναι άσχημο, από τη μέση και πίσω μου αρέσει πάρα πολύ αλλά όπως ανέφερε έταιρος συνφορουμίτης δεν μπορείς να το ονομάσεις ξεκάθαρα ως café racer |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για τον απλουστατο λογο να φυγει το στοκ ! βαλανε κε μια ταπελιτσα ΕΠΕΤΙΚΟ κε καθαρησαν οπως τα κολπα τον Ιταλον με τα ducadi ! |
|
|||
|
|||
μωρέ και εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά ακόμη δεν έχω χωνέψει το ότι ο γερμαναράς κάνει ότι και οι υπόλοιποι....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην φωτο πιο πανω φαινεται ο παλιος κινητηρας με τους 105 ιππους,ο ο ποιος ομως εχω την εντυπωση οτι δεν βγηκε ποτε μαυρος,σε αντιθεση με τον 2010+ που βγηκε και στο triple black αλλα και και στο adv.... H παρακατω φωτο απο το net ομως δειχνει το νεοτερο [οχι υδροψυκτο] μοτερ... |
|
|||
|
|||
Ο κινητήρας είχε βγει σε μαύρο (πχ στο ST). H φωτό εμφανίζει το … Lo Rider ένα concept που παρουσιάστηκε το 2008 στην EICMA !!! Εξού και ο <<παλιός>> κινητήρας.
BMW Lo Rider - webBikeWorld |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
EICMA 2012: New “Air-Cooled” 90th Anniversary BMW Motorcycle | BMW Motorcycle Magazine |
|
|||
|
|||
ενδιαφερον !!!!!!!
|
|
|